• Stranden ved Haad Tien Beach Resort og Beach Club by Haad Tien på Koh Tao i Thailand
 • Strand og vand på Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i Thailand
 • Strandvilla Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i Thailand
 • Tag snorkeludstyret på og udforsk havet på Koh Tao i Thailand
 • Soldæk og bar på Beach Club by Haad Tien på Koh Tao

Haad Tien, Koh Tao, Thailand

Haad Tien og Beach Club by Haad Tien 3* - to søsterhoteller med smuk beliggenhed

Stranden på Udsigt over shark bay Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i Thailand
Læs mere

Hold ferie i et paradis i Siambugten 2 timers sejlads fra Koh Samui. På tropeøen Koh Tao ligger The Haad Tien Beach Resort 3+* og Beach Club by Haad Tien 3*. To søsterhoteller med den smukkeste beliggenhed.

Strandvilla på Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i ThailandHer finder I en næsten 400 m lang strand. Krystalklart vand med fantastisk snorkling. Og et uendeligt antal palmer langs kysten og op ad det kuperede terræn, som mange af resortets villaer gemmer sig i.

Stranden på Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i ThailandBalance med omgivelserne

Hotellerne lægger vægt på at være i fuldendt balance med de unikke omgivelser i alt fra arkitektur til de økologiske haver. Her er ægte ø-stemning med fred og idyl.

Selv kalder The Haad Tien Beach Resort sig for barfodsluksus, men forvent ikke uendelig luksus målt i finere gastronomi og en tjener på hver finger. Glæd jer til at komme ned i gear og nyde den afslappede atmosfære og ikke mindst beliggenheden.

Hængekøje på stranden på Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i Thailand

To hoteller. Fælles faciliteter

De to hoteller ligger som nævnt ved siden af hinanden, og gæster på det ene, kan benytte sig af faciliteter på det andet. Her er pool, bibliotek, internethjørne, dykkercenter, vandsport (uden motor), butik, spa, pizzeria, beach bar og pool bar.

Strandvilla Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i ThailandThe Haad Tien Beach Resort 3+*

The Haad Tien Beach Resort har 70 villaer gemt under palmerne, hvor I kan gå fra jeres villa lige ud i sandet eller nyde en mere tilbagetrukket oase midt i alt det grønne.

Villaerne byder på smuk indretning og masser af plads. Nogle ligger oppe ad de palmeklædte skråninger, mens andre ligger nede ved stranden i nærkontakt med sol, sand og vand. Mange har privat pool.

Til familier anbefaler vi Castaway Beachfront Family Villa på 60 kvm plus vidunderligt udendørs område med solstole, parasoller og overdækket day bed.

Strandvilla Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i ThailandHele væggen ud mod stranden er en glasvæg, der kan foldes væk, så strandens stemning og lyden af bølgerne kommer helt ind i værelset. I kan sidde på jeres terrasse og se børnene lege i sandet. 

I det separate siddeområde er bord og sovasofa, så villaen er delt op to, når natten falder på. Der er dvd-afspiller til fladskærms-tv'et og gratis WiFi. Air condition, køleskab, minibar og faciliteter til kaffe og te er her selvfølgelig også.

Værelserne har aircondition, fladskærms-tv, kedel til at lave kaffe og te, minibar m.m. Og badehåndklæderne ligger klar, når I kommer.

Soldæk og bar på Beach Club by Haad Tien på Koh TaoBeach Club by Haad Tien 3*

The Beach Club by Haad Tien er bygget i 2014. Her er 74 moderne og lyse værelser. 54 sea view-værelser og 20 beachfront-værelser. Alle har smukke udsigter. Vi anbefaler denne afdeling til par, med mindre I vil forkæle jer selv med en villa i sandet.

Stranden på Udsigt over shark bay Haad Tien Beach Resort på Koh Tao i ThailandGUDESMUK STRAND

Stranden er, efter vores mening, Koh Taos allersmukkeste. Den er hvid, vild og dejlig blød for tæerne. Den er omringet af store stens og kalkstensklipper, som leder tankerne hen på Seychellernes drømmeagtige paradisestrande.

Og så er det kun de to hoteller, der ligger ud til stranden, så her er dejligt roligt. Der er ingen forstyrrende strandstole eller parasoller på stranden, men spørg bare personalet på The Haad Tien og de hjælper jer med en strandstol. Lad bare træerne og de dovne palmer agere skygge mens landskabet ligger foran jer. 

Pool området på Haad Tien Beach Resort på Koh TaoInfinity pool

Det er næsten umuligt at blive træt af det turkisblå vand, men skulle behovet opstå har The Haad Tien Beach Resort en dejlig infinity pool, som ligger nedsunket i haven. Palmerne står majestætisk over jer og udsigten over havet er stadig bjergtagende.

Tag snorkeludstyret på og udforsk havet på Koh Tao i ThailandSnorkling og dykning

Denne del af Thailand er berømt for super snorkling og dykning. På Haad Tien Beach Resort ligger et femstjernet PADI-dykkercenter, der tilbyder en lang række aktiviteter både for begyndere og for erfarne. Udnyt muligheden og glæd jer til at se det farverige liv under havoverfladen.

Få sand mellem tæerne på The Haad Tien Beach Resort 3+*Mad og drikke

Når tørsten melder sig, kan I gå i Beach Bar, der som navnet antyder ligger på selve stranden. Her kan i nyde alt fra drinks over frisk frugt til varme og kolde snacks.

InSea beach bar & grill er resortets restaurant og ligger også ud til stranden. Kokken tilbyder en a la carte menu med såvel thailandske som internationale retter baseret på friske, lokale ingredienser inkl. resortets egne økologiske grøntsager.

Hotellerne har også gratis shuttle-bus, der flere gange dagligt kører til Koh Taos hovedstrand Had Sairee. Her er der et større udbud af små restauranter, små massagesteder og butikker. Et godt supplement, hvis I vil lidt ud om aftenen.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.