• The Kala Samui Hotel, Thailand
 • Restauranten på The Kala Samui Hotel, Thailand
 • The Kala Samui Beach Club, Thailand

The Kala Samui, Koh Samui, Thailand

Hideaway med havudsigt og hyggelig atmosfære

Udsigten til The Kala Samui Hotel, Thailand
Læs mere

The Kala Samui er et af de steder, der kommer ind under huden på jer; et af de der steder, hvor I føler jer hjemme i det øjeblik, I bliver hilst velkommen af personalet.

Udsigten til The Kala Samui Hotel, ThailandHideaway med havudsigt

De kun 35 værelser og villaer på The Kala Samui har alle den smukkeste havudsigt. Resortet ligger helt isoleret på en klippesats mellem de kendte strande Chaweng og Lamai.

Der er kun 10 minutter i bil til et bredt udbud af restauranter, barer og forretninger, og dog synes det hele lysår væk, når man befinder sig på resortet; når man om morgenen vågner op til udsigten at havets bølger, og når man går ud på den store terrasse og indsnuser den friske duft af hav, mens solens varme stråler på rekordfart varmer kroppen godt igennem. Samtidig kommer den eneste lyd fra bølgerne, der slår ind mod klipperne, et stykke under jer.

Eller når man for den sags skyld om aftenen sidder i stearinlysets skær og spiser middag på en klippesats hele nede ved vandet, hvor tjenerens diskrete tilstedeværelse og lyden fra en longtailbåd i horisonten er eneste forstyrrende elementer.

Bo med balkon og havudsigt på The Kala SamuiHjerte bag

Ejerne bag The Kala Samui er en lille lokal familie, som har realiseret drømmen om at skabe et lille resort, hvor der bliver kræset om gæsterne, og betjeningen både er personlig og fleksibel.

Det er hverken luksuriøst eller strømlinet, og der snakkes ikke fejlfrit engelsk. Man skal kunne lide det lokale touch, der sammen med den gode kvalitet tilfører The Kala Samui kant, atmosfære og personlighed

Man kan mærke hjerteblodet boble i atmosfæren og helt ud i de små detaljer. Her er fx morgenmad hele dagen og ikke kun frem til kl. 10. Af samme årsag er det ikke en stor buffet, men a la carte.

Fokus på økologi og respekt for naturen

Der er ikke flyttet rundt på hverken klipper eller palmer for at bygge resortet, og det skaber små hyggelige kroge indrammet af sten og træer.

Man fornemmer naturens smittende og beroligende tilstedeværelse. Og både værelsernes interiør, spa'ens produkter og restaurantens råvarer er så vidt muligt økologiske.

The Kala Samui Beach Club, Thailand

Klipper, snorkling og en rolig, lille strand

De store runde sten i det klare vand lige foran resortet gør, at der i modsætning til ved de fleste andre resorts på øen er ganske udmærket snorkling.

Tha Kala Samui har desuden adgang til en smuk, lille strand. Her er yderst fredeligt og meget få andre turister. Grønne palmer blafrer i vinden over stranden, der desuden flankeres af store sten i begge sider.

Der er ca. 5 minutter til fods eller i kajak fra resortet til stranden, men så bliver I også belønnet med en af Samui's roligste strande.

Og når man omvendt er på resortet mærkes roen ved, at der ikke er en stor offentlig strand lige foran. Det er med andre ideelt for jer, der søger fredelige omgivelser, personlig service og sjæl, varme og atmosfære.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.