• THE RETREAT PÅ SIX SENSES SAMUI, Thailand
 • Six Senses Samui
 • Six Senses Samui, main pool, Thailand

Six Senses Samui, Koh Samui, Thailand

Prisbelønnet resort med Koh Samuis smukkeste havudsigt

THE RETREAT PÅ SIX SENSES SAMUI, Thailand
Læs mere

Nyd en stor poolvilla, vidunderlige udsigter, udsøgt gastronomi, sublim service og forkælelse af alle sanser fra smukke solnedgange til velgørende spabehandlinger. Kort sagt: Nyd at være til på Six Senses Samui.

Ocean front pool villa suite på Six Senses SamuiSix Senses Resorts & Spa er ikke bare luksusresorts af en anden verden. Det er en følelse af velvære og harmoni, der går dybt ind i sjælen fra det sekund, man er ankommet. Six Senses Samui på Koh Samui i Thailand opløfter denne følelse til det sublime. 

Pool villa soveværelse på Six Senses SamuiAfslappet barfodsluksus på Six Senses Samui

Six Senses Samui er det ypperste af det ypperste. Alligevel er der ikke en, der blinker, hvis I ankommer til restauranten i bare tæer. Det er hele ideen. At I hviler 100 % i jer selv i de mest vidunderlige rammer. 

I finder ikke mere nærværende og alligevel diskret service. Alle fra jeres private butler til restauranternes tjenere har en forunderlig evne til at vide, hvad I har behov for – næsten før I selv ved det. 

Poolen på Six Senses SamuiDen smukkeste havudsigt på Koh Samui

Six Senses Samui er anlagt på en kuperet halvø som en landsby af villaer med Koh Samuis måske flotteste havudsigt. Lad øjnene vandre mod den uendelige horisont, lad tankerne vandre med og mærk, hvordan batterierne stille og roligt lades op igen. Det er en vidunderlig følelse. 

Six Senses SamuiStorslåede villaer på Six Senses Samui

Six Senses Samui har 66 smukke villaer skabt i total harmoni med omgivelserne. Her er en udbredt brug af naturmaterialer og den unikke stemning, som mange har forsøgt at kopiere den, men ingen har ramt den til samme fuldkommenhed som Six Senses Resorts. 

Villaerne spænder fra Hideaway villaer på 130 m2 uden pool og med delvis havudsigt til det store retreat på 600 m2 med alt, hvad hjertet kan begære og mere til. 

Mellem disse to er bl.a. vidunderlige poolvillaer på 160 m2 med hel eller delvis havudsigt. Villaerne er i forskudte planer, og de store glaspartier lukker de smukke omgivelser helt ind i hjertet. Poolen er på 18 m2, og villaen har stort soldæk og badeværelse med udendørs brus. 

Six Senses Samui 5+*, ThailandRestauranter på Six Senses Samui

Six Senses Samui har to restauranter med gastronomi i særklasse, og absolut rimelige priser. Dining on the Hill er buffetrestaurant og åben hele dagen, mens Dining on the Rock er resortets signaturrestaurant og kendt langt ud over Thailands grænser for sit smagfulde og innovative køkken.

Restauranten er bygget op omkring 10 træterrasser på klipperne med panoramaudsigt over havet og de nærliggende øer. Desuden er her to elegant designede barer, poolbar og en velassorteret vinkælder.

Massage - spa, Six Senses Samui, Thailand Six Senses Spa

Endelig må vi nødvendigvis en tur omkring Six Senses Spa, der altid er en sublim og integreret del af et ophold på Six Senses Resorts. Her fuldendes følelsen af velvære.

Øvrige faciliteter

En stor specialdesignet swimmingpool, vandsportscenter, lille strand, motionsrum, bibliotek, business-center, gavebutik, vaskeservice.

Lækker morgenmad på Six Senses Samui i ThailandFokus på bæredygtighed

Når vi siger, at Six Senses Samui er skabt i harmoni med omgivelserne, handler det ikke bare om arkitektur og beliggenhed. 

Six Senses Resorts & Spa har altid været førende inden for bæredygtig tilgang til det at drive et resort og det aftryk, det sætter på verden. Fra økologiske haver til genbrug af ressourcer og samspil med lokalsamfundet. Tal med jeres rejserådgiver og hør på resortet, hvis I vil vide mere.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.