• Nyd de smukke strande på Koh Mook i Thailand
 • Panorama over Seaven Seas Resort på Koh Kradan i Sydthailand
 • Hvid sandstrand på Koh Lanta, Thailand
 • Aftenstemning på Koh Mook Sivalai, Thailand

Trang-provinsen, Thailand

Uspolerede strande på Koh Lanta, Koh Hai, Koh Mook, Koh Kradan og Koh Lipe

Vandfald, elefanter og fredeligt strandliv på Koh Lanta

Koh Kradans smukke koralrev

Robinson Crusoe-atmosfære på Koh Hai

Postkortskønne Koh Mook

Koh Lipe i Tarutao Marinenationalpark

Læs mere

Hvis I drømmer om de komplet uspolerede strande og enkle bungalows, som fik backpackerne til at forelske sig i Thailand for 30 år siden, så skal I rejse til Trang-provinsens øer. Hotelstandarden er ikke så høj som på Thailands andre øer, men omgivelserne er spektakulære og bliver ikke meget mere autentiske.

Rejser til Koh Lanta – jungleeventyr og dyreliv

At strandene er smukke på Koh Lanta giver næsten sig selv, og udsigten over Andamanerhavet er enestående. Atmosfæren er helt nede på jorden, og her er et behageligt udbud af restauranter og aktiviteter.

Rejser til Koh Kradan – snorkling fra stranden

Koh Kradan er næsten ubeboet, og antallet af fisk overstiger langt antallet af mennesker, som I vil møde på øen. De uberørte koralrev begynder lige ved kysten, og der er kun få meter fra jeres bungalow til stranden. Når I rejser til Koh Kradan, kommer I til en af Thailands mest uberørte øer.

Rejser til Koh Hai – det bilfri paradis

Der er hverken biler eller veje på Koh Hai (også kendt som Koh Ngai), og overnatningsmulighederne på øen er begrænsede. Hotellerne består af autentiske og lidt primitive bungalows i rustik thai-stil. På rejser til Koh Hai er alt centreret om livet på stranden, og tiden mister fuldstændig sin betydning.

Rejser til Koh Mook – børnevenlig bounty-idyl

På Koh Mook findes ikke andet end gummiplantager, fiskerlejer og ganske få hoteller med bungalows på de børnevenlige strande. Tag på udflugt med longtailboat til naboøerne, eller nyd blot dagene på stranden på Koh Mook omgivet af blidt vajende palmer, talkumblødt sand og jungleklædte kalkstensklipper.

Rejser til Koh Lipe – i havsigøjnernes marinenationalpark

Koh Lipe er Thailands sydligste ø, og i klart vejr har I dem skønneste udsigt til Malaysia. Øen er beboet af thailandske havsigøjnere, der også har indrettet en charmerende lille handelsgade på øen. Vælger I at rejse til Koh Lipe, bor I samtidig i en naturskøn marinenationalpark omgivet af billedskønne, ubeboede øer.

Få hjælp til jeres rejse til Trang-provinsen i Thailand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Trang-provinsen i Thailand - lige fra badeferie til storslåede oplevelser. Hør om romantiske rejser for 2 eller ferie for hele familien. Og hør ikke mindst om vores rejserådgiveres egne erfaringer fra utallige rejser til Trang-provinsen i Thailand. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.