• Serendipity Beach Resort Koh Lipe, Thailand
 • Deluxe Pool Villa på Serendipity Beach Resort Koh Lipe, Thailand
 • On the Rocks - restaurant og bar på Serendipity Beach Resort Koh Lipe, Thailand

Serendipity Beach Resort Koh Lipe, Koh Lipe, Thailand

Poolvilla på tropeø med fantastiske strande og snorkling

Serendipity Beach Resort Koh Lipe, Thailand
Læs mere

Kridhvide sandstrande, turkisblåt hav og uforglemmelige solnedgange. Koh Lipe i det sydlige Thailand er et tropisk, næsten bilfrit ø-paradis med en farvestrålende undervandsverden.

Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandØstens bedste beliggenhed

Ikke bare har Koh Lipe en fantastisk beliggenhed i Thailands sydlige øhav, omgivet af mere end 50 ubeboede øer. Serendipity Beach Resort, hvor I bor, har også øens bedste beliggenhed. Her bor I tilbagetrukket fra øens øvrige resorts for enden af Sunrise Beach, den absolut smukkeste og mest rolige strand på Koh Lipe, med udsigt til de omkringliggende øer.  

Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandStrandparadis uden meget biltrafik 

Koh Lipe er kun 5 kvadratkilometer stor og består primært af strand, hvoraf de to største er forbundet af en hovedgade, ”Walking Street”, langs hvilken der ligger en del restauranter og små butikker. Det tager altså ikke meget mere end 10 minutter at slentre fra rolige Sunrise Beach, hvor I bor, tværs over øen til Pattaya Beach, der summer af liv dagen lang og aftenen med. Dertil kommer, at Koh Lipe næsten er bilfri, hvilket bidrager til øens særlige, afslappede atmosfære. 

Koralrev ved Koh Lipe, Tarutao National Marine Park området, ThailandMaritime eventyr venter

Med sit bløde sand, krystalklare vand og smukke rev er Koh Lipe som skabt til aktiviteter i og på havet. Øen ligger midt i Taratao National Marine Park, og ud for Serendipity Beach Resort er forholdene til snorkling ganske enkelt optimale. Farvestrålende tropefisk og mange forskellige typer af koraller venter jer, og vil I endnu længere ud, kan I tage med på private eller delte snorkel-udflugter i båd til de omkringliggende øer.  

On the Rocks - restaurant og bar på Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandFusionskøkken på klipperne

Højt hævet over bølgerne ligger resortets restaurant, On the rocks, der, som navnet antyder, er bygget direkte på klipperne med dertilhørende enestående udsigter over havet og stranden. Indretningen og den afslappede lounge stil og indbyder til at læne sig tilbage og nyde en kølig drink eller fordybe sig i en bog.

Her kreerer huskokkene retter baseret på årstidens råvarer og dagens fangst, i spændende og omskiftelige fusioner af det vestlige og thailandske køkken. Og fik vi nævnt, at baren har en velassorteret vin- og cocktailmenu, der bl.a. inkluderer friskpressede juices, smoothies og shakes, som I også kan vælge at få serveret ved stranden eller på verandaen tilhørende jeres egen villa?   

Grand Pool Villa, Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandVelvære under solen

Kom helt ned i gear med en afstressede massage. Serendipity Beach Resort er ikke noget kæmpe resort med en stor spaafdeling, i stedet er få men dygtige massører ansat til at tage sig af ømme nakker og spændte skuldre. Vælg fx en omgang traditionel thai-massage, ansigtsmassage eller aroma terapi-massage i de smukkeste og mest afslappende omgivelser - nemlig jeres egen veranda. 

Deluxe Pool Villa på Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandVilla med pool og havudsigt

Med Nyhavn Rejser bor I med egen pool og udsigt over stranden og havet. Serendipity Beach Resort er et af de bedste resorts (hvis ikke dét bedste) på Koh Lipe, og Deluxe Pool Villaen - vores foretrukne - er på 100 velassorterede kvadratmeter. Læg hertil en bred, stilfuldt møbleret veranda, hvor vi gætter på, at I kommer til at tilbringe en hel del tid, henslængt i solen.  

Longtail både, Koh Lipe, ThailandKom let til Koh Lipe

Koh Lipe ligger cirka 1 times sejllads fra den malaysiske ø Langkawi. Færger sejler imellem Koh Lipe og Langkawi, hvor der også findes en International Lufthavn. 

I kan også komme til Koh Lipe fra indenrigslufthavne i Thailand, ligesom I kan øhoppe fra nogle af de nordlige Andamaner-øer.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.