• Kridhvid sandstrand ved The Sevenseas Resort på Koh Kradan, Thailand
 • Barnacles Bar på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, Thailand
 • Soveværelset i jeres Villa Siam på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, Thailand

The Sevenseas Resort, Koh Kradan, Thailand

Fredfyldt perle ud til en smuk strand i Andamanerhavet

Kridhvid sandstrand ved The Sevenseas Resort på Koh Kradan, Thailand
Læs mere

Der findes stadig smukke tropeøer i Thailand, hvor tiden på forunderlig vis har stået stille, mens andre har ladet udviklingen køre for fuld fart. Koh Kradan er en af dem, hvor freden stadig hersker. Og The Sevenseas Resort lader jer nyde det i fulde drag.

Fantastisk strand ved The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandThe Sevenseas Resort er selvfølgelig et moderne resort med alle de faciliteter og den komfort, I kan forvente. Men på en minimalistisk og autentisk måde, hvor fred og idyl automatisk omfavner jer, så I kommer helt ned i gear.

Kridhvid sandstrand ved The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandDen smukke strand på Koh Kradan

Her er en hyggelig restaurant, bar og en mindre pool. Men mon ikke I primært svømmer fra stranden? I vil nemlig komme til at tilbringe det meste af jeres tid her. Dels er her ikke meget andet at foretage sig, dels er den utroligt smuk. Måske 2 km lang, så her er god plads til alle.

Langs stranden er en del tropisk vegetation, som giver større privatliv i villaerne, men som også betyder, at selv villaer i første række ikke nødvendigvis har fuldstændig uhindret havudsigt. Det grønne er dog med til at skabe en dejlig stemning og læ.

Dykkercenter på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, Thailand

Snorkling fra stranden

En af de skønne aktiviteter på The Sevenseas Resort er snorkling. I kan gøre det lige fra stranden. Revet starter ca. 30 meter ude, så I mærker det ikke, når I bare vil bade, men I er der hurtigt, når I vil se på livet under havoverfladen.

Som mange andre steder på jorden, er revet mærket af klimapåvirkningerne, men det forhindrer jer ikke i at få en stor oplevelse.

Emerald Cave i ThailandEmerald Cave og backpacker-resorts

Vil I lidt væk fra The Sevenseas Resort – motion er jo godt – så er der et par simple backpacker resorts med en bar/kiosk. Det ene ligger på den anden side af øen 15-20 minutters gang væk. Her kan I nyde en drink akkompagneret af solnedgangen, hvor I hjemme på The Sevenseas Resort er forkælet af solopgangene.

En egentlig udflugtsmulighed er at sejle til Emerald Cave på Koh Mook, hvor I svømmer gennem en grotte til en strand inde i klippeøen, men I skal være her tidligt, for nu er I tilbage i den virkelige verden med mange turister.

Soveværelset i jeres Villa Siri på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandVærelser på The Sevenseas Resort

The Sevenseas Resort på Koh Kradan har 5 værelseskategorier. To af dem, Deluxe og Premier Deluxe, er egentlige hotelværelser, mens de øvrige er i bungalows.

 • Deluxe, 44 m2 i stueetagen med terrasse og udsigt til haven
 • Premier Deluxe, 51m2 på første sal med stor balkon
 • Villa Siam, 51 m2 i bungalow med to selvstændige værelser med hver deres terrasse. Udendørs bad.
 • Villa Siri og Villa Santi, 82 m2 fritstående palmetækket bungalow tættest på stranden. Solterrasse med privat sala. Udendørs bad. Villa Siri ligger tættere på fællesarealer end Villa Santi.

Her er blot 10 Deluxe værelser, 10 Premier Deluxe værelser, 8 Villa Siam, 4 Villa Siri og 7 Villa Santi. I skal derfor bestille dette resort i rigtig god tid for at få plads. Alle værelser har aircondition, tv, sikkerhedsboks og minibar.

Villa Santi på The Sevenseas Resort på Koh Kradan, ThailandTransport til The Sevenseas Resort

Nyhavn Rejser kan arrangere privat transfer i longtailboat fra Kuan Tung Leu 45 minutters kørsel fra Trang Airport. Sejlturen tager 45 minutter. Alternativt kører I 1½ time fra lufthavnen til Pak Meng og sejler 3 timer herfra med en større båd.

Vær opmærksom på, at der ikke er en havnemole på Koh Kradan, så I risikerer at få våde tæer ved ankomsten. Vi sagde, at tiden har stået dejligt stille her!

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.