• Nyd at slappe af sammen på familieferie

Hvor kan I rejse hen lige nu?

Se lande og aktuelle rejser uden restriktioner

Baseret på Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Fra 15. oktober farves det meste af verden gul og grøn

Se trygge rejsemål, der kan rejses til nu - og er åbne for danskere

I kan altid ringe til jeres rejserådgiver for råd og vejledning

Tryk på den gule knap herunder: "læs mere"

Læs mere

Hvilke lande kan man rejse til netop nu? Ring til vores rejserådgivere og hør om de lande, I kan rejse til trygt og sikkert. Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger tæt, og sidder klar med tips og rådgivning om de enkelte rejsemål.

ER I VACCINERET? SÅ ER VERDEN (NÆSTEN) ÅBEN

Fra d. 15. oktober bliver det meste af verdenen gul og grøn ifm. Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Kort fortalt har myndighederne besluttet at gå tilbage til deres gamle principper, hvor man alene fokuserer på usikkerhedsfaktorer som konflikt, uro, naturkatastrofer m.m i sin rådgivning. Da de fleste danskere formodes at være vaccinerede inddrages risici ved Covid-19 ikke længere. Dette er en rigtig god nyhed for danskere, der gerne vil ud af rejse.

Dermed er verden (næsten) åbent omend myndighederne fortsat tillader sig at benytte den orange farve, hvis der måtte være lande, der endnu ikke byder danskere velkommen. I denne kategori finder vi pt. fx. Vietnam, Australien og New Zealand. 

Som rejsende skal man stadig være opmærksom på om ens destination kræver at besøgende skal være vaccineret. Dette gælder f.eks for populære lande som Canada og Thailand.

I kan her læse Udenrigsministeriets aktuelle rejsevejledninger.

REJSER INDENFOR EU

Rejser I indenfor EU kan i som udgangspunkt rejse frit, når I blot har det digitale corona-pas (EU’s Digital COVID Certificate). I kan læse mere om det her og få svar på de mest gængse spørgsmål. Landene kan have forskellige aldersgrænser for medrejsende børn. Kontakt os, så guider vi jer. Nederst på denne side giver vi inspiration til rejser I Europa, men I kan finde meget mere inspiration HER.

LOKALE (INDREJSE-)RESTRIKTIONER – VI GUIDER JER

Det er dog vigtigt fortsat at tjekke de enkelte landes indrejserestriktioner, hvor der fx kan være vaccine-krav, forbehold for krydsvacciner eller testkrav. Kontakt gerne vores rejserådgivere, som er opdateret på de nyeste restriktioner – og muligheder – fra Maldiverne til Mexico. Vi guider jer sikkert ud i verden – og hjem igen.

På denne side har vi også samlet et overblik over gode rejselande udenfor Europa. Hvor landene er åbne (for Danske rejsende) og hvor I ikke skal i karantæne ved ankomst. I kan også rejse til lande og regioner, som I ikke finder på denne side, men der kan være krav om karantæne ved ankomst. Kontakt vores rejserådgivere for lige præcis jeres drømmerejsemål.

FOR DIG, DER IKKE ER VACCINERET ELLER TIDLIGERE SMITTET

Selvom I ikke er vaccineret eller er tidligere smittet kan I stadig rejse indenfor EU, som nævnt herover. Det kræver blot en negativ test. I kan også rejse udenfor Europa, men her er det vigtigt at kende, det lokale lands rejserestriktioner. Ring til os, så finder vi det rigtige for jer.

BESTIL TRYGT NU

Ønsker I at rejse i 2021-22 kan I trygt bestille rejsen nu. Nyhavn Rejser giver Pakkerejsegaranti og tryghed, så I kan få pengene tilbage, såfremt Udenrigsministeriet 14 dage før afrejse fortsat fraråder rejser til jeres destination.

Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres Nyhavn-rejse,  tryghed før rejsen og om gode rejsetilbud.

DÆKKER JERES FORSIKRING?

HUSK for alle destinationer, at tjekke din rejseforsikring. Flere forsikringsselskaber har forbehold under en pandemi, hvorfor du bør sikre dig, at din rejseforsikring dækker, som du ønsker. Læs evt hvordan Nyhavn Rejser samarbejdspartner Gouda dækker HER.
 

Vaccineret? Inspiration til din næste rejse:

Udvalgte rejser i Europa

Ring og hør mere >>

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.