• Nyd at slappe af sammen på familieferie

Hvor kan I rejse hen lige nu?

Se lande og aktuelle rejser uden restriktioner

Baseret på Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Senest opdateret d. 23. juli 2021

Se trygge rejsemål, der kan rejses til nu, hvor hele eller nogle regioner er "grønne" eller "gule"

Se også mulige rejsemål for dig, der er færdig-vaccineret

Ring og hør mere hos jeres rejserådgiver

Læs mere

Hvilke lande kan man rejse til denne sommer? Ring til vores rejserådgivere og hør om de lande, I kan rejse til trygt og sikkert. Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger tæt, og sidder klar med tips og rådgivning om de enkelte rejsemål.

Rejser til lande uden karantæne (Grønne og gule rejsemål)

Under ”Trygge rejsemål lige nu” finder du destinationer indenfor Europa, hvor de danske myndigheder tillader udrejse til. Landene kan både være 'gule' eller 'grønne', men fælles for hele EU er, at der ikke er karantæne ifm. hjemkomst.  Bemærk at der ofte vil være krav om færdigvaccination eller en negativ corona test ved indrejse i landet. Afhængig af flyselskab kán der også være krav om test ifm. hjemrejsen.
 
Ring til vores rejserådgivere og hør om de specifikke regler og retningslinjer for jeres valgte rejsemål. Vi guider jer sikkert ud i verden – og hjem igen
 
I kan også rejse til lande og regioner, som I ikke finder på denne side, men der kan være krav om isolation/karantæne ved hjemkomst. Hør mere med vores rejserådgivere. 
 

REJSER TIL LANDE, HVOR I POTENTIELT RISIKERER KARANTÆNE (orange rejsemål)

Mange lande udenfor Europa vil rigtig gerne have besøg. Vi taler om spændende destinationer som Maldiverne, Seychellerne, Dubai, store dele af Afrika (som fx. Tanazania) og Mexico – for at nævne nogle af mulighederne. Disse destinationer er dog fortinsvis på Udenrigsministeriets 'orange' liste – dvs. at myndighederne fraråder rejser hertil. Rejser man alligevel vil det være forbundet med karantæne, når man kommer hjem.

ER I ALLEREDE VACCINERET MOD COVID-19?

Såfremt I er færdigvaccinerede, kræver de danske myndigheder ikke karantæne. Dette gælder to uger efter sidste stik og gælder både for de færdigvaccinerede samt medrejsende børn under 18 år.
 
Ligeledes har mange lande mere lempelige regler for rejsende, som er vaccineret mod Covid-19. Husk at mange lande og flyselskaber fortsat har indrejserestriktioner over for alle rejsende, også vaccinerede. Vores rejserådgivere følger udviklingen for indrejseregler tæt på tværs af vores destinationer. Ring til os og hør mere om de aktuelle regler for jeres ønskede rejsemål.
 
Vælger man som turist at rejse til røde lande, skal man stadig gå i karantæne efter hjemkomst.
 
HUSK for alle destinationer, at tjekke din rejseforsikring. Flere forsikringsselskaber har forbehold under en pandemi, hvorfor du bør sikre dig, at din rejseforsikring dækker, som du ønsker. Læs evt hvordan Nyhavn Rejser samarbejdspartner Gouda dækker HER.
 

er du i tvivl?

I Nyhavn Rejser følger vi alle regler tæt. Både regler for flyselskaber samt naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Ring til vores rejserådgivere og hør om de lande, I trygt og sikkert kan rejse til. Vi tager forbehold for pludselige ændringer, da vejledningerne opdateres løbende. I kan her læse Udenrigsministeriets aktuelle rejsevejledninger.
 

Pakkrejsegaranti på rejser i 2021

Ønsker I at rejse i 2021-22 kan I trygt bestille rejsen nu. Nyhavn Rejser giver Pakkerejsegaranti og tryghed, så I kan få pengene tilbage, såfremt Udenrigsministeriet 14 dage før afrejse fortsat fraråder rejser til jeres destination.

Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres Nyhavn-rejse,  tryghed før rejsen og om gode rejsetilbud.

Mulige trygge rejsemål lige nu

Udvalgte rejser til dig der er vaccineret

Ring og hør mere >>

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.