• Spektakulær havudsigt fra infinitypoolen i jeres Kaplankaya Suite på Six Senses Kaplankaya, Tyrkiet
 • Fantastisk badestrand på Six Senses Kaplankaya, Tyrkiet
 • Nyd solskin og varme på terrassen i jeres Seaview Ridge Villa with Pool på Six Senses Kaplankaya, Tyrkiet
 • Six Senses Kaplankaya i Tyrkiet
 • Skønhed og tradition - den smukke hammam på Six Senses Kaplankaya

Six Senses Kaplankaya, Bodrum, Tyrkiet

Sublim luksus omgivet af oldtidens historie og Ægæerhavets klare vand

Residence Pool på Six Senses Kaplankaya, Tyrkiet
Læs mere

På Ægæerhavets smukke kyst tæt på Bodrum i Tyrkiet inviterer Six Senses Kaplankaya 5* til harmoni og velvære i særklasse. Nyd fredfyldte strande, god mad, spa, fuldendt service og vidunderlige værelser og poolvillaer.

Terrassen i jeres Three Bedroom Residence inkl. privatpool på Six Senses Kaplankaya, TyrkietSix Senses Resorts & Spas har siden kædens første resorts i 2004 på Koh Samui og i Oman har dannet skole for afslappet luksus og velvære for både par og familier. Med Six Senses Kaplankaya tager Six Senses Resorts & Spas i maj 2018 endnu et skridt i en ny æra for kædens prisbelønnede luksus.

Six Senses Kaplankaya er velvære og harmoni i alt - her indendørs poolModerne luksus med stærke rødder

I Tyrkiet på Six Senses Kaplankaya er looket moderne og stilrent sammenlignet med de første resorts unikke Robinson Crusoe-stemning. I det sekund, I træder indenfor, vil I dog mærke de stærke rødder. 

Six Senses har altid været og vil altid være en følelse, der går dybt ind i sjælen. Det handler om evnen til at gøre sublim service afslappet og nærværende. Om forståelsen af, hvad der skal til for at skabe en uovertruffen følelse af harmoni. Om skønhed og samspil med omgivelserne. Og om fokus på hver detalje. 

Hvordan vil I ankomme? 

Før I når så langt, skal I dog beslutte, hvordan I vil ankomme til Six Senses Kaplankaya ud over med fly til feriebyen Bodrum 1½ times kørsel derfra. Skal det være i en Mercedes Vito? I helikopter? Eller ad vandvejen på en smuk yacht?

Adgang til hotellets private strand i en afsides bugt på Six Senses Kaplankaya, TyrkietSmukke omgivelser med 3 strande

Six Senses Kaplankaya ligger på et svagt skrånende bakkedrag med fantastiske udsigter ned mod Det Ægæiske Hav og de tre strande ved resortet. Området er præget af grønne plæner, gamle pinjetræer og oliventræer og ikke mindst masser af fred. Andre rejsende kommer ikke naturligt forbi strandene her. 

Hydroterapeutisk pool på Six Senses Kaplankaya, Tyrkiet10.000 m2 velværeområde

Prisbelønnede spabehandlinger og ultimativ velvære har altid været en integreret del af oplevelsen på Six Senses Resorts. På Six Senses Kaplankaya når det nye højder. Nyd det 10.000 m2 stort velværeområde med spa, fitness og Health + Healing Center med kostvejledere, fysioterapeuter og professionelle trænere med tilbud fra yoga til afstressning. 

I har fri adgang til centrets store hydrotermiske område med hammam, Watsu pool, indendørs træningspool, udendørs loungepool og udendørs sportspool. Børn under 14 år ikke tilladt, børn mellem 14 og 17 år skal ledsages af voksne. Børn uanset alder tilladt i indendørs pool ledsaget af voksne.

Drinks og mad serveres i veltillavet stil på Alchemy Bar på Six Senses KaplankayaGastronomi på Six Senses Kaplankaya

De gastronomiske eventyr har rod i Middelhavskøkkenet skabt med udgangspunkt i sundhed og bæredygtige råvarer og tilsat lokale elementer. 

Der er tre restauranter, hovedrestauranten Sage & Sea Restaurant & Bar, Wild Thyme Restaurant & Bar ved loungepoolen med smuk havudsigt og Mezze by the Sea med frisk fisk og mezze – tyrkiske småretter.

Aktiviteter for børn og voksne

Six Senses Kaplankaya er lige så meget for familier som for par. Børneklubben tilbyder yoga, fodbold, basketball, volleyball, svømning og maleri i børnehøjde. Tag også børnene med på gåture langs kysten og til kunsthåndværkere i de lokale landsbyer. 

For de voksne er der store arkæologiske oplevelser med oldtidsbyen Efesos blot 1½ time væk og museet for undervandsarkæologi på Johannitterordenens gamle borg i Bodrum. Resortet arrangerer kokkeskole, besøg på lokale markeder, udflugter i helikopter, sejlture på en yacht f.eks. til nærliggende græske øer. 

Opholdsstuen i jeres Three Bedroom Residence inkl. privatpool på Six Senses Kaplankaya, TyrkietVærelser og villaer på Six Senses Kaplankaya

Six Senses Kaplankaya har 141 værelser inkl. 6 suiter. De 75 rummelige og smagfulde værelser ligger i hovedbygningen, mens 66 værelser ligger i spredte bygninger, hvoraf de største er selvstændige suiter og residences. Alle værelser og suiter har balkon eller terrasse med enestående udsigt til hav og solnedgange. Flere kategorier har privat pool, hvis I søger det ultimative ophold. 

 • Ridge Terrace Room, 41 m2, maks 2 voksne
 • Superior Room, 54 m2, maks. 2 voksne og 1 barn
 • Deluxe Room, 54 m2, maks. 2 voksne og 1 barn
 • Junior Suite, 74 m2, maks. 2 voksne og 1 barn
 • Ridge Family Terrace Room, 69 m2, maks. 2 voksne og 2 børn
 • Ridge Family Terrace Room with pool, 69 m2, maks. 2 voksne og 2 børn
 • Master Suite with pool, 105 m2, maks. 2 voksne og 1 barn
 • 3 Bedroom Pool Residence med stor privat pool 175-185 m2, maks. 7 personer 

Havudsigt fra jeres Seaview Ridge Villa på Six Senses Kaplankaya i TyrkietAlle værelser er lyse og lækkert indrettet i moderne stil med stor brug af naturmaterialer. Her er alle de faciliteter, I kan forvente af et resort i denne luksusklasse inkl. Wi-Fi. 

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.