• Snowboader på vej ned af pisten med højtstående sol ved Mammoth Mountain i Californien, USA
 • Der er aktiviteter i skiområdet for alle ved Mammoth Mountain, Californien
 • Nyd de lange, sammenhængende ruter ned af Mammoth Mountain i Californien, USA

Mammoth Lakes – Californiens bedste skiområde

Skiferie i USA med spektakulær natur, fortrinligt terræn og overdådigt udvalg af muligheder

På kanten af Californiens Sierra Nevada Range rejser Mammoth Mountain sig 3.362 meter i vejret og inviterer til aktiviteter for alle aldre i et skisportens legeland. Fra toppen skuer I ud over bjergene og ned på 46 præparerede pister! 

Nyd de lange, sammenhængende ruter ned af Mammoth Mountain i Californien, USAMammoth Lakes er et fantastisk ski- og snowboard område i Californien, men også meget mere end det. Det er et adventureland fyldt med oplevelser, som kun amerikanerne kan skabe det. 

I kan vælge at fokusere 100 % på pisterne og dermed få en formidabel skiferie i USA, men und også jer selv at se på den mange andre tilbud. Især, hvis I rejser med børn. 

Få ting klæder hinanden så godt som hvide bjerge og blå himmel, Mammoth LakesSol, sne og smil i Mammoth Lakes

Elsker I også hvid sne og spektakulære bjerge under en klar og knaldblå himmel? Ved Mammoth Lakes skinner solen 300 dage om året, og basen er helt oppe i 2.424 meter, så sneen er sprød og lækker. 

Med et sammenhængende område med 150 navngivne trails og 46 præparerede pister er det et slaraffenland for skiløbere og snowboardere. Pisterne fordeler sig i sværhedsgrad med 15% expert, 20% advanced, 40% intermediate og 25% beginner. Se det komplette trailmap her

Kabinelift til toppen af Mammoth Mountain i Californien, USAGondolbanen til Mammoth Mountain

Men hvor skal I starte? Tja, gondolbanen fra Mammoth Village til toppen er et godt bud, hvis vejret er klart, og I vil have et godt overblik fra start. Det er formidabelt smukt, og I kan vælge at svæve ned i gondolen eller tage skiene på og løbe ned. 

Ud over gondolen er her 28 lifte plus 7 ”magic carpets”, der er rullende fortove, som især de små nyder. 

Sjov for børn - og voksne

Og nu vi er ved børnene, så er amerikanerne jo eksperter i at lave underholdning til dem. Bare tænk på landets mange temaparker. Mammoth Lakes holder sig ikke tilbage. 

Først og fremmest er her glimrende skiskoler for børn, hvor sjov og smil er en vigtig del af dagens aktiviteter. Tag I bare ud på pisterne imens, de vil ikke savne jer, og skilærerne skal nok sørge for frokost. Husk at bestille tid på forhånd. Der er også en række børnevenlige Adventure Zones og Fun Zones tæt på basen med lodges i Mammoth Village. 

Der er aktiviteter i skiområdet for alle ved Mammoth Mountain, CalifornienWooly’s Tube Park & Snow Play

Mellem Mammoth Village og Main Lodge ligger Wooly’s Tube Park og Snow Play. Her kan I blandet andet se, hvor formidabel en kombination baderinge og snerutsjebaner er.  

Med snemobil ud i det hvide

Endnu en familievenlig oplevelse væk fra skipisterne er at køre med snemobil i familievenligt tempo ud i det smukke landsskab ad præparerede og lukkede ruter. Børn fra 5 år kan deltage. Fra 16 år kan man køre selv.  

Hvis I vil opleve andre børnevenlige pister, ligger June Mountain 30-40 minutter i bil væk. Det er dog et mindre område og underholdningsmæssigt ikke på niveau med Mammoth Lakes. Og falder der meget sne, er vejene ofte lukkede hertil. 

Langrendsski ved Mammoth Mountain i Californien, USAAlpint, langrend og freestyle på Mammoth Mountain

Men tilbage til pisterne. Her er ikke kun fortrinligt alpint skiløb, men også langrend (Nordic/Cross Country) fra Tamarack Cross-Country Ski Center, hvor I kan tage på guidede ture og udforske Mammoth Lakes Basin på ski eller skisko. Buttkicking fun, som man siger på disse kanter, med perfekte ruter på op til 30+ km. 

Rig mulighed for tricks ved Mammoth Mountain i Californien, USA

Mammoth Lakes byder også på et stort udbud af free style fra playgrounds for begyndere til avancerede parker med rails, boxes, wallrides og halfpipes til de øvede. Glæd jer, hvis nogle i familien er til den mere adrenalinpumpende skisport. 
 

Restauranter og butikker i Mammoth Lakes

I Mammoth Lakes er ikke en tæt bykerne, som man ser det mange steder i de klassiske skisportssteder i Europa. Området er spredt mere ud, men her er shuttlebusser, der bringer jer rundt, og I vil også have jeres egen bil. USA er bilens land, så de ved, hvad der skal til af parkeringspladser, for at få det hele til at virke. 

Fyrværkeri over Mammoth Mountain i Californien, USADet tætteste på en bykerne er Mammoth Village med et stort udbud af både restauranter og butikker. Det er som nævnt også her, I finder gondolen til toppen af Mammoth Mountain. 

Hoteller, lodges og lejligheder ved Mammoth Mountain

Der er mange indkvarteringsmuligheder i Mammoth Lakes. For familier anbefaler vi en lejlighed på Juniper Springs Resort ved servicecentret Little Eagle Base Lodge, der er den ene nabo med skiudlejning, sportsbutik og café/restaurant. Den anden nabo er skiliften Eagle Express. 

Mammoth Lakes i Californien byder også på store naturoplevelser om sommerenMammoth Lakes om sommeren

Mammoth Lakes er et natureventyr året rundt. Om sommeren kan I tage på vandreture, op med gondolen, fiske, cykle på mountainbike og sejle i kano på de mange smukke bjergsøer. Kun en halv times kørsel bringer jer til den østlige indgang til Yosemite National Park, et af de absolut smukkeste naturområder i USA. 

I kan være heldige at se sorte bjørne ved Mammoth Lakes. Hold god afstand og omring dem aldrig, hvis I er en gruppe. Synes I afstanden bliver for lille? Klap i hænderne og lav larm.  

Tag en pause og nyd udsigten til Mammoth Mountain, USATransport til Mammoth Lakes

Om vinteren er køretiden fra San Francisco ca. 6½-7 timer. Om sommeren lidt kortere, hvis I vælger den hurtigste vej. Her har samtidig I flere veje at ruter at vælge mellem, da flere veje er åbne. Der er også daglige flyforbindelser til Mammoth Lakes fra San Francisco og Los Angeles. Flyene kræver dog, at I bestille ri rigtig god tid inden, da der er begrænset plads. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.