• Manhattan, New York
 • Times Square og Broadway, New York, USA
 • Solnedgang henover Hudson River på Manhatten, New York

Storbyjunglen New York

På jagt i storbyjunglen New York

New York er mere og meget andet end Financial District, turister på Times Square i kø efter nedsatte billetter til aftenens Broadway shows, mylderet foran Empire State Building eller hektisk shopping og himmelråbende høje kvadratmeter priser. 

Central Park på Manhattan, New YorkNew York er også europæisk pub fodbold, cykelsightseeing, en eftermiddagslur i Central Park og gratis entre til MOMA. Tag med på jagt og oplev mere af storbyjunglens lidt skæve og utraditionelle vinkler.

Første gang er for de fleste ret overvældende. Billeder, dufte og nye lyde. Som at komme ind i en ukendt jungle summende af liv og aktivitet i flere lag. Under fortovet buldrer det fra støjen af subwayen som ruller i en labyrint gennem byen døgnet rundt. Damp fra underverden stiger op gennem huller fra brønddæksler i de snorlige gader og nakken bøjes af led for at studere de tårnhøje menneskeskabte bygninger der rejser sig mod himlen.

Menneskemylder i New Yorks gaderMenneskemylder overalt

Her er menneskemylder alle vegne – et sammensurium af mobiltalende jakkesæt, professionelle hundeluftere, der modigt og som rutinerede dukkeførere styrer et ukendt antal hunde i ligeså mange snore! Joggere iført seneste designer "outfit" fra top til tå og måbende japanske besøgende med bykort i hånden. Ortodokse jøder i deres lange sorte gevandter, hat og hængende krøllede bakkenbarter, spansktalende taxachauffører der dytter hele tiden, et par gospel mamaer med store hvide smil og vuggende hofter. Nå ja og selvfølgelig masser af helt almindelige mennesker, der bare er på vej fra et sted til et andet.

Uanset årstid, interesser og budget er "The Big Apple" vidunderlig, oplevelserne utallige og er bestemt ikke "done" med et enkelt besøg. Heller ikke to eller tre…..Men er I først besnæret af Frihedsgudindens hometown, kommer I jo helt sikkert igen. Det ved I, der har været der før, alt om.

Bagels i New York. Bagels menes at være blevet bragt til byen af jødiske immigranter omkring 1850'erneNew York har puls året rundt og er i evig bevægelse. Noget er ikke mere og andet ser dagens nye lys. Så det gælder om at følge med, for det går stærkt. Hvis I kender stjernekokken Gordon Ramsey og kan lide hans køkkenstil bør I straks bestille bord. Ham og hans team jonglerer i køkkenregionerne på et af Manhattans hotteste hoteller, The London.

Flere af de eksklusive mærkevareforretninger, som tidligere lå på Fifth Avenue er rykket sydpå til SoHo området. Her finder I også en god blanding af specialbutikker, gallerier, gourmet restauranter, cafeer, semiprivate nightclubs og andre hippe hoteller.

New York, USAÆndrer sig uafbrudt

Længere sydvest ligger det gamle Meatpacking District, lidt i stil med Halmtorvet og kødbyen i København. Endnu et af de nye områder, fuld af charme. De originale bygninger i de brostensbelagte gader, huser nu også cafeer, restauranter, barer, spændende og anderledes butikker og hotellet Ganzevoort som har den mest pragtfulde tagterrasse, veludstyret med både swimmingpool, cool bar og fabelagtig udsigt. Måske en anelse vildere…. men i Meatpack kan I i weekenden også nyde drinks og samvær med fans fra alle verdenshjørner på en svedig pub med 25 fladskærme og se europæisk fodbold! Men tjek med vores rejsekonsulenter, for mens dette skrives, ændrer det hele sig igen.

Er det fredag en sen eftermiddag og har I trang til et drys finkulturel atmosfære, så kan I helt gratis udvide din kunstneriske horisont med et besøg på Museum of Modern Arts. Bagefter kan I passende teste om I også synes, at deres museums Cafe 2, har nået nye sofistikerede højder.

Little Italy, New YorkEr I mere til klassisk cafemiljø og har I en sød tand der skriger på chokolade skal I navigere i retning af Upper Eastside. Her finder I de lækreste forretninger med udsøgte produkter fra de fineste kakaobønner. Måske burde I hellere være fysisk aktiv og tage en heldagsudflugt på guidet cykelsightseeing! Op over den fantastiske Brooklyn Bridge og gennem områder som jeres nabo garanteret ikke har oplevet.

Husk at tage billeder af den enestående udsigt til Manhattans Skyline.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.