• Coast Starlight er Amtrak toget, der kører på kyststrækningen fra Seattle til Los Angeles via Portland
 • Oplev den alsidige amerikanske natur fra et Amtrak tog
 • De amerikanske Amtrak toge kører overalt i USA - fra by til det vilde vesten
 • Oversigt over togafgange på en togstation

Tag toget i USA!

Slap af, nyd udsigten, høj komfort og alt, hvad Vanderbilt skabte

På togrejser i USA kan I nyde god komfort og smukke udsigter, mens I slapper af gennem de varierede landskaber. Hør om tog i USA med restaurant, udsigtsvogn og kupeer med eget bad og toilet. Skal det være en kort strækninger eller fra kyst til kyst?

Amtrak tog på Glenwood Springs togstation i ColoradoUSA er bilens land. Tænk bare på de store flydere, dollargrinene, der er rene ikoner for Guds eget land. Vi ser for os uendelige og snorlige landeveje gennem smukke nationalparker og motorveje med uendeligt antal vognbaner i storbyerne. 

Og skal man ikke med bil, skal man da med fly i USA, ikke? Skulle billeder af tog snige sig ind på nethinden, er der højst sandsynligt et par hundrede godsvogne efter det enorme, prustende lokomotiv. Som der nok i øvrigt er indtil flere af både foran og bag godsvognene. 

Og så siger vi ”Tag toget i USA!”? Kører vi helt af sporet her, for nu at blive i terminologien. På ingen måde!

Oplev den alsidige amerikanske natur fra et Amtrak tog Tog: Den afslappede og smukke transport i USA

I USA som andre steder betyder transport med tog at kunne sætte sig og bare nyde det. At kunne slappe af og tale sammen. At kunne strække benene, når de trænger til at blive rørt. Ofte kan I lade det være en god anledning til at søge til en udsigtsvogn eller togets restaurantvogn. Kort sagt: I slapper af. Ser på stepper og bjerge. Byer og landsbyer. Bøger og hinanden. 

Kupé med eget toilet

Når natten falder på, er den monotone lyd fra sporet perfekt at falde i søvn til. Kupeen er komfortabel, og I vælger naturligvis en med eget bad og toilet, når I rejser med Nyhavn Rejser. På øverste sal. Ja, mange tog har sovekupeer i to etager. Vi er jo i USA. 

Rejser I som familie, så hør om mulighederne for at få en familiekupé. 

"All on board" - Amtrak tog klar til afgangDen overdådige start – jernbanestationen

Jernbanesystemet i USA er i vid udstrækning Vanderbilt-familiens værk. Og de vidste, hvordan man bygger palæer og imposante bygninger. 

I mange byer som f.eks. Washington, Chicago og Seattle starter togturen derfor med, at I træder ind på en Union Station, som er de store slottes riddersale og romerske katedraler værdige i udtryk. Store hvælvinger, svulmende detaljer, kæmpe glasmosaikker og et kæmpe Stars & Stribes på bagvæggen. Stemningen er sat. I er klar. 

Et Amtrak tog kører gennem landskabet i Rocky Mountains (også kaldet The Rockies)Ikke for dem, der har travlt 

At køre med tog i USA er en oplevelse fyldt med ro. De store godstog bestemmer nemlig farten. På mange kortere strækninger er bilen derfor hurtigere, men bilen kører jo trods alt ikke videre selv, når I skal sove. 

På nogle strækninger vinder toget dog klart. F.eks. Washington – Philadelphia – New York – Boston, hvor alternativet er ind og ud af lufthavne med sikkerhedskontroller. Også på Miami-Fort Lauderdale-Palm Beach er tog et godt alternativ. Især, når den udvides til Orlando.

Restaurant på et Amtrak tog i USAHør om togrejser i USA

Tal med jeres rejserådgiver om togrejser i USA og om, hvordan I med fordel kan kombinere dem med flere eventyr på USA-rejser skræddersyet til jer. 

På mange strækninger kommer I gennem eller tæt på nogle af de store naturattraktioner i USA. Her er det muligt at planlægge en togrejse, så I hopper af toget, tager på ekstra udflugter måske over flere dage f.eks. i Glacier National Park i Rocky Mountains og herefter kører videre mod jeres mål.

Relaterede rejser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.