• Vagt ved Wall Street Station i New York
 • Lækker strand i Fort Lauderdale, Florida
 • Farvestrålende efterår i New England, USA
 • Washington D.C. i fuld kirsebærblomst flor
 • Musiker fra New Orleans

Det østlige USA

Oplev New England, New York, Washington D.C., Florida og Sydstaterne

Naturskønne New England og pulserende New York

Historie i Washington D.C. og mangfoldighed i Florida

Sydstaternes natur, idyl og musik

Håndplukkede oplevelser og hoteller

Skræddersyede rejser ud fra jeres ønsker

Læs mere

Oplev fantastiske storbyer, storslået natur, fascinerende historie, lange strande og idylliske småbyer. Mød de lokale fra Amishfolket til punkeren i New York. Nyhavn Rejser skræddersyr rejser til det østlige USA med udvalgte hoteller og oplevelser. 

Det østlige USA er kun en direkte flyvning fra København væk, så rejser til det østlige USA spænder fra den korte storbyferie til den store rundrejse fyldt med en mangfoldighed af oplevelser. 

Naturskønne og harmoniske New England

I det nordøstlige hjørne ligger New England med stemningsfulde kystbyer og charmerende Boston. Bjerge og skove inviterer til vandreture og står uendeligt smukt i efterårets farver. 

Ud for kysten er hvalsafarier fra Cape Cod og friske råvarer til restauranternes seafood. Og inde på land igen vidner palæer som Vanderbilt’s The Breakers om enorme rigdomme og spændende historie. 

New England er Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont. Mod nord er Canada. Mod vest Niagara Falls. Mod syd Pennsylvania med Amish-folket og herefter New York City! 

Pulserende New York

Storbyen over alle storbyer på rejser til det østlige USA er New York City. Byen forandrer sig konstant, så tal med Nyhavn Rejsers eksperter om de bedste oplevelser og seværdigheder i New York lige nu. 

Jeres rejse til New York kan byde på så meget mere end Ground Zero, Empire State Building og High Line Park. Vi kender de hemmelige steder. Vi har vurderet og boet på utallige hoteller. Og vi har spist på både de bedste Michelin-stjerne restauranter og den lille burger joint, ingen kender.

Historiske Washington D.C.

Rejser til det østlige USA kan føre jer direkte til magtens centrum, Washington D.C. Her falder der automatisk en form for ydmyghed over en. Byens historiske betydning kan ikke undgå at påvirke. 

Washington D.C. er storslåede monumenter, imponerende museer og store parker med blomstrende kirsebærtræer. Washington D.C. opleves bedst til fods eller på cykel.

Mangfoldige Florida

Florida er verdens største legeplads med de store temaparker som Disney World og Universal Studios. Hvis I rejser til Florida med børn, er Orlando derfor et naturligt stop. 

Florida er samtidig fascinerende kultur fra alligatorerne i Everglades til søkøerne i Crystal River. Og så inviterer solskinsstaten Florida til afslapning på lange strande, The Keys med Key West, art deco i Miami Beach, shopping i gigantiske outlets og et strejf af USA’s historie i St. Augustine. 

De alt for oversete sydstater

Sydstaterne South Carolina, Georgia, Louisiana, Virginia, Tennessee og North Carolina er fantastisk natur med bl.a. bjørnene i Smokey Mountains og masser af musik fra country i Nashville til blues i Memphis. 

I sydstaterne møder I også ren idyl i Charleston og Savannah, vidunderlig stemning i French Quarter i New Orleans og spændende historie fra de første pionerer over slavetiden til livet i de store plantager, hvor I også kan overnatte.

Skræddersyede rejser til det østlige USA

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om, hvordan I bedst kan sammensætte rejser til det østlige USA ud fra netop jeres ønsker. Og ikke mindst, hvordan jeres rejse kan hæve sig ud over det almindelige. Vi har afprøvet og udvalgt de bedste oplevelser og udflugter, og vi har håndplukket hoteller ud fra deres stemning, beliggenhed og værdi for pengene. 

De bedste rejser til det østlige USA

Se alle rejser til det østlige USA

Udvalgte hoteller i det østlige USA

Se alle hoteller i det østlige USA

Særlige oplevelser i det østlige USA

Se alle oplevelser i det østlige USA

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til det østlige USA

Få hjælp til at skræddersy en rejse til det østlige USA ud fra jeres ønsker. Nyhavn Rejsers eksperter er klar med inspiration, gode råd og masser af personlige erfaringer fra deres egne rejser til New England, New York, Washington D.C., Florida og Sydstaterne - og øvrige stater i det østlige USA.. Hør om de bedste udflugter og hoteller til ferien i det østlige USA. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.