• Lobby og reception på The Beekman, Lower Manhatten, New York
 • Studio Suite på The Beekman, New York
 • Predinner i baren på The Beekman, Lower Manhatten, New York

The Beekman, Lower Manhattan, New York, USA

Eksklusivt designhotel i historisk bygning

Temple court restaurant på The Beekman, Lower Manhatten, New York
Læs mere

The Beekman er et eksklusivt designhotel i en historisk bygning fra 1800-tallet, hvis sjæl er indkapslet i indretningen. Hotellet har alt, hvad I kan forvente af et femstjernet hotel: højt serviceniveau, gourmetrestauranter og perfekt beliggenhed på Lower Manhattan.

Det imponerende atrium i på hotellet The Beekman i New York

Siden The Beekman åbnede i 2016 har det bl.a. været på Condé Nast Traveler US Hot List 2017 og vundet flere anerkendende priser.

Træd ind i en historisk tidskapsel

The Beekman er en fusion af tre store kontorbygninger, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det afspejler sig i indretningen, hvor der ikke er sparret på noget. I finder sjældent et hotel med så gennemført en indretningsstil, som indhyller en tidsperiode så smukt. Overalt kan I dykke ned i spændende detaljer såsom bogreoler med antikke bøger og malerier, der vidner om tidligere tider. Og møblerne er naturligvis i samme stil uden at gå på kompromis med komforten.

Bar på The Beekman, Lower Manhatten, New York Kulinariske madoplevelser i stilfulde omgivelser

The Beekman har to signatur-restauranter, hvis indretning afspejler resten af hotellets historiske og eksklusive stil. En stil, som går hånd i hånd med et højt serviceniveau og kulinariske madoplevelser.

Bar på The Beekman, Lower Manhatten, New York I restauranten Temple Court byder menukortet fra morgenstunden på et varieret udvalg af udsøgte brunchretter. Så er I klar til at opleve New York, og når I sidst på dagen er tilbage på hotellet, kan I bl.a. nyde en femretters tasting-menu i restauranten. 

Brasserie på The Beekman, Lower Manhatten, New York Autentisk fransk brasserie

Hotellets restaurant Augustine er et fransk brasserie, hvis menukort byder på klassiske franske retter i hyggelige omgivelser. Præcis, som et fransk brasserie skal være.

Hotellet har desuden en fantastisk cocktailbar, som især er populær blandt de lokale. Her er stemningen i top og menukortet varieret.

The Beekman, Lower Manhatten, New York Bo centralt på Lower Manhatten

Uden for The Beekman venter New Yorks moderne, pulserende storbyliv på jer. I bor centralt på Lower Manhattan tæt på Hudson River med flere af de største seværdigheder såsom den ikoniske Brooklyn Bridge, World Trade Center, mindestedet for 9/11 og mange flere inden for gåafstand. Området har desuden en perlerække af hyggelige caféer, trendy restauranter og grønne parker.

I kommer let rundt til fods eller med offentlig transport fra hotellet.

Deluxe King værelse på The Beekman, Lower Manhatten, New York Lyse værelser og suiter med unik indretning

Modsat The Beekmans ellers mørke indretning, er hotellets 287 værelser og 38 suiter indrettet i lyse farver, og de store vinduer giver et behageligt lys i rummet.

Det historiske touch fra 1800-tallet er dog stadig et gennemgående tema, som bl.a. ses i indretningen med elegante skabe i træ med små, udskårne detaljer. Billederne på væggene er indrammet i trærammer med guldkant, sengene er designet i et victoriansk udtryk og mørkegrønne, gule og blå farver bidrager til den hyggelig og varm atmosfære.

Værelser og suiter varierer i størrelsen, men har alle de faciliteter, som forventes af et femstjernet hotel såsom Wi-Fi, minibar, tv m.m.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.