• Hotel Casa Monica i Saint Augustine, Florida

Casa Monica Hotel, Florida, USA

Historisk hotel i St. Augustine, USA' ældste by

Hotel Casa Monica i Saint Augustine, Florida
Læs mere

Casa Monica Hotel 4* i St. Augustine er medlem af National Trust Historic Hotels of America. Det smukke hotel er fyldt af fortællinger fra det maoriske ydre til det smukke indre. Det er et af de steder, man ville ønske, at suiternes vægge kunne tale.

Historisk hotel skabt med inspiration fra Alhambra

Casa Monica Hotel blev åbnet i 1888 af Franklin W. Smith, der bl.a. var med til at starte YMCA i USA. Han havde på rejser i Europa opbygget en passion for smuk arkitektur, især maurisk byggeri i Sydspanien. Med Alhambra i Grenada som forbillede byggede han sit eget palæ Villa Zorayda og siden Casa Monica Hotel. 

Senere solgte han hotellet til Henry Flagler, en af områdets store entreprenører, der førte jernbanen til Florida og også startede Standard Oil Company sammen med John D. Rockefeller. 

National Trust Historic Hotels of America

Hotellet har også fungeret som retsbygning, og lobbyen husede politiets hunde under de store borgeretsopgør anført af bl.a. Martin Luther King, der førte til Civil Rights Act of 1964. Omkring årtusindeskiftet blev Casa Monica igen hotel istandsat minutiøst af The Kessler Collection. Det er nu et prisbelønnet medlem af National Trust Historic Hotels of America.

Et studie i skønhed

Udefra er Casa Monica et studie i skønhed med de fine balkoner og mange, smukke detaljer. Omgivelserne supplerer med en fornem park med palmer og springvand, og skråt overfor ligger det lige så imponerende Flagler College. 

Inden for i Casa Monica fortsætter den gennemførte stil fra lobbyen med smukt bemalet træværk, indendørs fontæne, smedejernsarbejder m.m. til gårdhaven med poolen. 

Værelser 

Casa Monica Hotel har 8 forskellige værelseskategorier, der på fører stemningen tilbage til svundne tider – men på moderne og komfortabel vis med bl.a. inkluderet WiFi. Værelserne spænder fra de rummelige standardværelser til den overdådige Kessler Suite, der fordeler sig over 4 etager i det mauriske tårn.

Maurisk restaurant

I restauranten på Casa Monica er man heller ikke i tvivl om inspirationen, når man ser søjlegangene og udskæringerne. Her er kigget godt mod Mezquita-katedralen i Cordoba, og køkkenet excellerer da også i det bedste fra Middelhavskøkkenet. 

 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.