• Chetola Resort, North Carolina
 • Den smukke sø i aftenlys på Chetola Resort, North Carolina
 • The Blowing Rock i North Carolina byder på unik panoramaudsigt og en historie om en indianerhøvdings datter

Chetola Lodge, Blowing Rock, North Carolina, USA

Perfekt stop på Blue Ridge Parkway. Idyl og gåafstand til landsby og outlet

Timberlakes Restaurant på Chetola Resort, North Carolina
Læs mere

Få god tid til at udforske Blue Ridge Mountains med et stop på Chetola Lodge i Blowing Rock, North Carolina. Her er idyllisk skovsø, et hav af aktiviteter fra spa til fluefiskeri og gode tilbud i nærområdet.

Den smukke sø i efterårets farver på Chetola Resort, North CarolinaChetola Lodge ligger super godt for en køretur ned gennem Blue Ridge Mountains, så I har god tid til at komme ud i naturen i dagene før og efter. Men der er selvfølgelig meget mere at komme efter end bare adressen og placeringen på den store rute. 

Tidligere herskabsbolig 

Lodgen, der ligger med udsigt over den lillle sø Chetola Lake, kan skrive sin historie tilbage til 1846, hvor her kun var en lade og et stoppested for handelsruten. Siden kom flere velhavere og lokale entreprenører til for at nyde de sunde og smukke omgivelser med frisk luft og fantastisk natur. 

Selve Chetola Lodge var hjem for en af disse, J. Luther Snyder, der tjente en formue på sit Coca Cola-tapperi og købte stedet i 1926. Lodgen har formået at bevare den hjemlige stemning fra første del af 1900-tallet. 

The Blowing Rock i North Carolina byder på unik panoramaudsigt og en historie om en indianerhøvdings datterGåafstand til butikker, restauranter og outlet

Chetola Lodge ligger med gåafstand til landsbyen Blowing Rock med butikker og restauranter, og også til et lille outlet, hvor I kan forkæle shoppinggenet i nogle dage, der ellers står på natur, natur og mere natur. Kort fra byen ligger klippen Blowing Rock med flot udsigt. I kommer til den ad en lang hængebro (entre). 

Chetola Resort, North CarolinaEn del af Chetola Resort at Blowing Rock

I dag er Chatola Lodge en del af et større resortområde, Chetola Resort, der har en masse tilbud fra tennis til stor spa og restauranten The Timberland Inn opkaldt efter en lokal kunster, der har stået for en stor del af indretningen. Resortet er meget søgt af fluefiskere, der søger lykken i områdets floder og søer.

Der er mange aktiviteter, hvor resortet hygger om gæsterne som BBQ ved søen, bålaftener og levende musik akkompagneret af grillede østers og hjemmelavet dessert.    

Deluxe King værelse med søudsigt på Chetola Resort, North CarolinaVærelser på Chetola Lodge

Chetola Lodge har 42 værelser og suiter. Værelserne fås med udsigt mod de grønne bakker og mod søen – og med og uden balkon. Store senge, tykke gulvtæpper og masser af hygge. Suiterne har separat soveværelse og fås med sovesofa i stuen til ekstra queen size-opredning.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.