• Superior King på Athletic Association Hotel i Chicago, USA
 • Lobbyen med kamin på Athletic Association Hotel i Chicago, USA
 • Cindy's restaurant på Athletic Association Hotel i Chicago, USA

Chicago Athletic Association, Chicago, USA

Historisk hotel indrettet i tidligere privat klub for eliten

Udsigt over byen fra Cindy's restaurant på Athletic Association Hotel i Chicago, USA
Læs mere

Når I ankommer til Chicago Athletic Association, stopper I nok automatisk op udenfor for at nyde den smukke facade fra 1893. I 122 år måtte langt de fleste nøjes med det, for Chicago Athletic Association var en privat klub for elitens mænd.

Aftenstemning på Athletic Association Hotel i Chicago, USANu er det muligt at træde indenfor, men stemningen er langt hen ad vejen den samme. Eksklusiv, sofistikeret og livsglad på samme tid. Lyden af billardkugler, der støder sammen i The Game Room, suppleres af lyden af glas, der gør det samme. 

Trappen til værelserne på Athletic Association Hotel i Chicago, USAEn æstetisk nydelse i Chicago

På Chicago Athletic Association dyrkede eliten sport, sig selv og livet. Kontakter blev skabt, livsbaner blev udstukket, og penge fik ben at gå på. 

Chicago Athletic Association er en æstetisk nydelse. Arkitekturen er venetiansk gotisk og dermed i familie med dogepaladset og andre fornemme bygninger, hvor arkitekterne kombinerede de gotiske buer med strejf af byzantinsk og maurisk arkitektur. Læg hertil sportstemaet, der den dag i dag gennemsyrer alt. 

Chicagos Skyline med det 447 meter høje Willis Tower til venstrePerfekt beliggenhed downtown Chicago

I finder ikke mange hoteller i Chicago, der ligger så godt. Chicago Athletic Association ligger downtown Chicago lige over for Millennium Park med de store attraktioner, teatre og offentlig transport i gåafstand. 

Mad serveret på restauranten Shake Shack på Athletic Association Hotel i Chicago, USAEn totaloplevelse fra stue til tagetage

Når I bor på Chicago Athletic Association, så sæt tid af til at gå på opdagelse. Nederst syder det af liv på at af Chicagos hot spots Shake Shack. Gulvet er af fornemt Carrara marmor, men det forhindrer ikke nogen i at bestille en nutidig burger eller donut.

Biblioteket på Athletic Association Hotel i Chicago, USAFortsæt op til loungen The Drawing Room, som uden problemer kunne være med i en Harry Potter film med de fine træskærerarbejder og store ildsteder. På samme etage finder I det store Game Room med alt fra poolborde over bordfodbold, shuffleboard og skak til boccia – ja, der er sand på bocciabanen!

Cindy's restaurant på Athletic Association Hotel i Chicago, USA

Mælkebar???

På jeres vej møder I også The Milk Room. Mælk? Jo, der var mange måder at skjule sine laster på i forbudstiden …

Hør personalet om den hemmelige indgang fra sidegaden til bar og restaurant The Cherry Circle Room og baggrunden for den. Lad os sige det sådan: Baren havde ikke vinduer, og medlemmernes koner hørte ikke om det.

Vinduer og lys er der til gengæld til overflod i restaurant Cindy’s øverst oppe. Træd ud på terrassen og nyd at skue ud over Millennium Park med den store sølvbønne og videre ud over Lake Michigan. Vildt! Når I har været rundt, vil I samtidig vide, at I kan få noget at spise og drikke fra tidligt til meget sent. 

Fitnesscentret på Athletic Association Hotel i Chicago, USAFitness døgnet rundt

Chicago Athletic Association har selvfølgelig et veludstyret fitnesscenter, der er åbent døgnet rundt. Forår og sommer kan I låne cykler til at komme rundt på i byen, og hjemme igen er der gratis Wi-Fi overalt. Ved indgangen på 71 E. Madison, står en tjener klar til parkere jeres bil.

Madison Corner Junior Suite på Athletic Association Hotel i Chicago, USAVærelser på Chicago Athletic Association

Klub- og loungestemningen og hele sportstemaet fortsætter på værelserne. Alt efter værelsets størrelse kan en god seng være suppleret af dybe lædermøbler og sportsrekvisitter som en ribbe på væggen eller en klint for enden af sengen, hvis I skulle få lyst til lidt bensving. Hvem får ikke det? 

Størrelserne på værelser og suiter spænder fra 23 m2 til 57 m2.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.