• Den smukke lobby med lobby bar på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
 • Balkon og fantastisk udsigt fra en Junior Suite Ocean View på Eden Roc, Miami
 • Hovedpoolen på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
 • Spaen på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami

Eden Roc Miami Beach, Miami Beach, USA

Pool, spa og dejlige værelser ud til stranden og væk fra de mange i Miami Beach

Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
Læs mere

Eden Roc Miami Beach er et dejligt hotel i Miami til jer, der vil være tæt på oplevelserne og alligevel væk fra det mest pulserende liv, når I vender hjem. Nyd skønne udsigter, tre pools, stor spa, glimrende mad og store værelser. 

Eden Roc og Nobu Hotel, MiamiEden Roc Miami Beach ligger lige ud til stranden i Miami. Det betyder 10 minutters kørsel eller en skøn 20-30 minutters gåtur ad strandpromenaden mod mere hektiske South Beach. Og det betyder mere fred at komme hjem til efter dagens oplevelser. Læg hertil større værelser og bedre priser end på South Beach. 

Eden Roc Miami Beachs beliggenhed lige ud til stranden giver uhindret havudsigt fra mange værelser og de smukke poolområder, og vender I jer den anden vej, Ser I ud over Indian Creek og North Bay mod den imponerende Miami skyline og solnedgangen. 

Poolen på Eden Roc, MiamiLyst, lækkert og imødekommende

Fra poolområde til værelser forstår Eden Roc Miami Beach at trække havets og strandens lys ind. Indretningen er meget let og lækker efter amerikanske forhold, hvilket kun får os danskere til at føle os endnu mere hjemme. 

Der er hele tre pools, hvor den ene er kun for voksne. De er omkranset af solstole, og ønsker I ekstra forkælelse, kan I leje en lækker cabana inkl. frisk frugt, prosecco, ekstra lækre håndklæder mm. Få skridt fra pools og palmehave er det hvide sand og havet klar til en dukkert. Her er strandstole og både vådt og tørt at købe, når behovet melder sig. 

Malibu Farm restauranten på Eden Roc og Nobu Hotel i MiamiRestauranter på Eden Roc Miami Beach

På Eden Roc Miami Beach har I flere restauranter og barer at vælge mellem, når sulten og tørsten melder sig lige fra poolbaren Aquatica Bar over den californiske Malibu Farm til japansk fusionskøkken på restaurant Nobu på det eksklusive søsterhotel af samme navn. I Lobby Bar fås cocktails, lette retter og DJ-underholdning.

Lounge i Esencia Wellness Spa på Eden Roc Miami Beach og Nobu Hotel Miami BeachEsencia Wellness - Stor og smuk spa

Eden Roc Miami Beach har også en stor og ualmindeligt lækker spa, der ud over smukke behandlingsrum og hydroterapi også har en skøn tagterrasse med cabanaer og flot udsigt over pools og hav. Hotellet har desuden et veludstyret fitnesscenter.

Junior Suite Ocean View med 2 queen beds, Eden Roc, MiamiVærelser på Eden Roc miami beach

Eden Roc har 415 værelser og suiter fra Deluxe værelser på 35-39 m2, hvor op til 4 personer kan overnatte, til suiter op til 116 m2 med separat soveværelse. Der er inkluderet Wi-Fi. Nyhavn Rejser anbefaler værelser med havudsigt.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.