• Nyd solnedgangen på Grace Vanderbilt, Newport
 • Loft-suite på Grace Vanderbilt, Newport
 • Indgangen til Grace Vanderbilt, Newport

Grace Vanderbilt, Newport, Rhode Island, USA

Historisk luksus i Vanderbilt-familiens gamle palæ

Indgangen til Grace Vanderbilt, Newport
Læs mere

Grace Vanderbilt er et historisk boutiquehotel få minutter fra havnefronten i hyggelige Newport. Det kan være svært at forestille sig, at den utrolige herskabsejendom en gang var privat hjem, men nu er det jeres tur til at bo her.

Terrassen på Grace Vanderbilt, NewportNavnet på hotellet i newport giver en tydelig ledetråd for den uendelige rigdom, der har hersket her. Vanderbilt-familien er et ikon for USA’s historie og virkeliggørelsen af den amerikanske drøm. Alfred Gwynne Vanderbilt byggede det prægtige palæ i 1909, og stil og stemning lever til fulde den dag i dag. 

Nyd solnedgangen på hotel Vanderbilt Grace, NewportPerfekt beliggenhed i Newport

Grace Vanderbilt ligger i den historiske del af Newport, hvor de charmerende huse står skulder ved skulder i de smalle gader. I er samtidig meget tæt på havnefronten, attraktionerne og hele det maritime liv, som Newport åbner sig ud til.

Indgang til Grace Vanderbilt, NewportAfslapning, luksus og elegance

Grace Vanderbilt står som en fornem repræsentant for den såkaldte Gilded Age i slutningen af det 18. århundrede. Den industrielle revolution medførte stor økonomisk vækst. Alfred Gwynne Vanderbilt skabte bl.a. store formuer på jernbanedrift. 

Grace Vanderbilt stråler af luksus og elegance i en unik kombination af privat hjem og luksuriøst boutiquehotel. Her er samtidig en afslappet feriestemning med mange hyggekroge fra haven til tagterrassen, hvor I kan nyde udsigten over byen og havnen. Vær her endelig ved solnedgang.

Her er spa, fitnesscenter og både indendørs og udendørs pools. Grace Vanderbilt har også en udsøgt restaurant, The Vanderbilt Grill, hvor menuerne præges af de lokale råvarer.

Superior-suite på hotel Vanderbilt Grace, NewportVærelser på Grace Vanderbilt

Grace Vanderbilt har 33 værelser og suiter. Indretningen er lækker og lys klassisk luksus tilsat alle moderne faciliteter som gratis Wi-Fi. 

De 8 værelseskategorier spænder fra 27 m2 store Staterooms til overdådige suiter på 91 m2 med flere soveværelser. Tal med jeres rejserådgiver om det rette værelse for jer på Grace Vanderbilt i Newport.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.