• Stranden ved Higgins Beach Inn, Maine
 • Swells King værelse på Higgins Beach Inn, Maine, USA
 • Restauranten Shade på Higgins Beach Inn, Maine, USA

Higgins Beach Inn, Maine, USA

Idyl og gastronomi ved på stranden i New England

Hyggelige Higgins Beach Inn, Maine
Læs mere

I et hyggeligt villakvarter i en stille bugt i New England inviterer Higgins Baech Inn til afslapning, gåture og god mad kun 20 minutter fra Portland og et kvarter fra Cape Elizabeths ikoniske fyrtårn. 

Området omkring Higgins Beach Inn, MaineLokalområdet ved Higgins Beach Inn er præcis, som New England skal være ved den smukke kyst. Den ene skønne villa efter den anden står med deres karakteristiske arkitektur med træspån på vægge og tag. Ofte er der fine terrasser med hvidt rækværk og smukke søjler til at bære taget. Skabt til gyngestole og fred!

Hyggelige Higgins Beach Inn, MaineHotel i New England med 100 års historie

I næsten 100 år er gæster blevet forkælet med de smukke omgivelser på Higgins Beach Inn. I mærker badehotelsstemningen, når I træder indenfor, selv om hotellet er fuldt opdateret på komfort og faciliteter. 

New Englands lys flyder ind i hotellet og mødes af en tilsvarende lys indretning med masser af træ og brudt af skønne pastelfarver og farverig kunst. Igen: Præcis, som man drømmer om at det skal være. 

Nyd fisk, skaldyr og andre lækre retter i restauranten Shade på Higgins Beach Inn, Maine, USAGåture og god mad på Higgins Beach Inn 

Higgins Beach er skabt til at slappe af, gå lange ture langs stranden og lede efter krabber mellem klipperne, hvis I har børn med. Ja, voksne må selvfølgelig også godt alene. 

Fyrtårnet på Cape Elizabeth i Maine, New England, USA20 minutter væk i bil ligger hyggelige Portland, der absolut er et besøg værd. Læg vejen omkring Cape Elizabeth på vej hjem og se det smukke fyrtårn på klipperne. Så har I et af de ikoniske billeder fra New England og Maine. 

Restauranten Shade på Higgins Beach Inn, Maine, USARestaurant Shade: The Eatery at Higgins Beach Inn 

Der er mange gode restauranter i Portland, men god mad har I nu også hjemme på Higgins Beach Inn, hvor restaurant Shade er specialister i mad baseret på de friske lokale råvarer, som helt naturligt har New Englands fiskere som primære leverandører. 

Shade servere morgenmad, frokost og aftensmad, og er vejret til det, kan i sidde ved et bord på terrassen og se ud over haven imens. 

Waves værelse på Higgins Beach Inn, Maine, USAVærelser på Higgins Beach Inn

Værelserne på Higgins Beach Inn er måske ikke store som balsale, men der er lyse og lækre med eget badeværelse. Hotellet blev gennemrenoveret i 2017, og der er gratis Wi-Fi.

 • Waves Standard Queen Room, 16 m²
 • Combers Queen Room, 19 m²
 • Superior Queen Room, 23 m²
 • Swells King og Swells 2 Queens Room, 28 m²
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.