• Solopgang på Isla Bella Beach Resort, Florida
 • Der er flere mindre pools foran værelserne på Isla Bella Beach Resort, Florida
 • Lobbyen på Isla Bella Beach Resort, Florida
 • Luxe Beachside Oceanfront Balcony King Room på Isla Bella Beach Resort

Isla Bella Beach Resort, Florida Keys, USA

Idyl på The Keys i Florida midt mellem Key Largo og Key West

Solopgang på Isla Bella Beach Resort, Florida
Læs mere

På rejser til Florida kan I nyde ægte badehotelstemning på Isla Bella Beach Resort på The Keys. Hvidmalet træ, blåmønstrede tekstiler, palmer, pools og afslappet stemning. Præcis, som den slags nu skal være krydret med smukke solopgange.

Solopgang ved Isla Bella Beach Resort på The Keys i FloridaI det sydlige Florida strækker en perlerække af tropiske småøer sig næsten 200 km ud i havet mod syd fra fastlandet. På den ene side er Atlanterhavet. På den anden Den Mexicanske Golf. Større og mindre broer forbinder hele herligheden, The Keys.

Receptionsbygningen på Isla Bella Beach Resort, FloridaIsla Bella mellem Key Largo og Key West

Første ø på The Keys er Key Largo. Sidste ø er Key West. Midt i mellem de to ca. 2½ time fra Miami ligger øen Knights Key med Isla Bella Beach Resort lige inden Seven Mile Bridge. Dejlig stemning. Lyse og lækre værelser. Og masser af tilbud til lands og til vands. Velkommen til strandidyl på amerikansk.

Der er flere mindre pools foran værelserne på Isla Bella Beach Resort, FloridaPå amerikansk? Ja, du mærker amerikansk service, når den er bedst. Dagen igennem er her tilbud om at være med i aktiviteter, der spænder fra yoga til sandslotbygning. Med plads til, at I bare vil være sig selv og nyde freden, hvis det er det, man har brug for.

Amerikansk er det nok også, at alle pool-områder er indrammet af små, hvide hegn, så ingen små kan forvilde sig herind uden voksne. For en sikkerheds skyld.

Det smukke pool-område på Isla Bella Beach Resort, FloridaStrand og pools på Isla Bella Beach Resort

Der er en lille fin sandstrand på Isla Bella Beach Resort. Den suppleres af en række mindre pools i sandet foran værelserne og af et større flot poolområde med bar og restaurant. Hvis I vil bade fra længere strande, er de kun en køretur til Bahia Honda Key på den anden side af Seven Mile Bridge væk.

Nyd vandsport på Isla Bella Beach Resort, FloridaAktiviteter på Isla Bella Beach Resort

Vandsport, dykning, snorkling, lege i sandet, cykelture, fisketure, strandyoga, fitness, spa, underholdning … Der er masser af aktiviteter til at fylde jeres dag mellem afslapning i solstolene. Alle aktiviteter planlægges i The Marketplace at Isla Bella, som samtidig er en hyggelig butik i bedste badeby-stil. Fredag aften er der dive-in bio i poolen. Nyd en film, mens I flyder på et badedyr eller ser til fra en solstol.

En udflugt til Key West giver vel næsten sig selv med mulighed for at være hjemme inden aften. Og Knights Key, hvor I bor, hænger sammen med den større Marathon Key, hvor I blandt andet finder et akvarium og naturstier med fugleområde plus restauranter og butikker.

IL Postino Restaurant på Isla Bella Beach Resort, FloridaRestauranter og barer

Når sulten melder sig, er IL Postino klar med friske pizzaer, pastaretter og klassiske retter fra det lokale køkken. The Beach Bar inviterer til at nyde seafood, cocktails og live music. Og endelig er morgenkaffen varm og god på Marketplace Café. Hvis I ønsker det, kan I få mad leveret til værelset.

Luxe Beachside Oceanfront Balcony King Room på Isla Bella Beach ResortVærelser på Isla Bella Beach Resort

Nærheden til havet er et gennemgående tema for alt på Isla Bella Beach Resort. Også på værelserne, der alle nyder godt af en skøn havudsigt og terrasse eller balkon at nyde den fra. I vil elske solopgangene, hvis i er A-mennesker.

Her er værelser med 1 king size eller 2 queen size senge, og her er også værelser med et eller to separate soveværelser. Alle er lyst smukt indrettet med masser af lys. De gennemgående farver er hvidt som sandet og blåt som vandet. Som det skal være på et ægte badehotel - også på The Keys i Florida.

Terrassen ved lobbyen på Isla Bella Beach Resort, FloridaTal med jeres rejserådgiver om, hvordan I kan krydre jeres rejser til Florida med nogle dage på Isla  Bella Beach Resort

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.