• Nyd ferien med afslapning på stranden ved Little Palm Island Resort & Spa, Little Torch Key i Florida
 • Little Palm Island Resort & Spa i Florida nås med båd eller vandflyver
 • Romance Suite med privat strand på Little Palm Island Resort & Spa, Florida
 • Paradisø med krystalklart hav, Little Palm Island Resort & Spa i Florida

Little Palm Island Resort & Spa, Little Torch Key, USA

Bungalowsuiter med havudsigt på lille tropeø i på Florida Keys

Paradisø med krystalklart hav, Little Palm Island Resort & Spa i Florida
Læs mere

Nyd et romantisk tropeparadis på jeres rejse til Florida. Little Palm Island Resort & Spa på Florida Keys inviterer til eksklusive bungalowsuiter, privat strand, gastronomi og spa. Et refugium kun for voksne.

Plads til afslapning på Little Palm Island Resort & Spa i FloridaLittle Palm Island Resort & Spa i Florida er et isoleret paradis, I kun kan nå enten i vandflyver eller båd. Dagen går med så meget eller lidt, I har lyst til, men mest af alt med at slappe af og nyde at være til. 

Et privat palmeparadis for præsidenter og jer

På Little Palm Island Resort & Spa er stemningen er ægte caribisk med strejf af kolonitid i indretning og service. I bliver budt velkommen inde på fastlandet, hvorefter hotellets båd Truman sejler jer Little Palm Island Resort & Spa. 

Little Palm Island Resort & Spa i Florida nås med båd eller vandflyverVel ankommet byder hotellet på en cocktail, alt imens bagagen bliver båret ud til jeres bungalow. I fordums tid var det en velbevaret hemmelighed, at både berømtheder samt præsident Harry S. Truman og frue ofte ferierede på Little Palm Island. Nu er det jeres tur måske sammen med andre berømtheder fra vores tid.

Bungalow på Little Palm Island Resort & Spa i Florida30 bungalowsuiter med havudsigt

Little Palm Island Resort & Spa har 30 luksuriøse bungalows, der med deres palmetækkede tage og vægge og terrasser af træ glider helt diskret ind i den tropiske vegetation. Indenfor fortsætter den store brug af naturmaterialer i en varm indretning med masser af komfort fra ægte tæpper til bløde sofaer. 

Grand Suite på Little Palm Island Resort & Spa i FloridaAlle suiter har havudsigt, mange et udendørs kobberbadekar – lidt dekadence skader ikke - og alle udendørs brus. Her er naturligvis også alle badefaciliteter indenfor, hvor der desuden er separat stue og soveværelse. Der er gratis Wi-Fi og ikke alkoholiske drikke i minibaren er også inkluderet. 

Premier Suite på Little Palm Island Resort & Spa i FloridaDer er ikke tv i suiten. I skal jo se på hinanden og omgivelserne og ikke mindst nyde freden

 • Island Escape Suite, 51 m2
 • Island Romance Suite, 51 m2 med ekstra stor terrasse og udendørs kobberbadekar 
 • Island Grand Suite, 93 m2, brudesuite med ekstra faciliteter som ildsted
 • Island Premier Suites, 94 m2 

Dining Room på Little Palm Island Resort & Spa i FloridaGastronomi på Little Palm Island

Selv om båden sejler i fast rutefart ind til fastlandet, er Little Palm Island Resort & Spa jo ikke lige et sted, hvor man smutter hen til naborestauranten for at spise, men det er der så sandelig heller ikke nogen grund til. 

The Dining Room er klar til at forkæle jeres smagsløg både indenfor og ude på terrassen morgen, middag og aften. Mange kommer udefra hertil, så husk at reservere bord. Stemningen er eksklusiv og elegant, og også i restauranten er aldersgrænsen 18 år. I kan også bestille maden hjem i jeres bungalow.

Plads til afslapning på Little Palm Island Resort & Spa i FloridaFitness, vandsport og spa

Under hele opholdet er der gratis adgang til fitness centret og hotellets vandsport-faciliteter. Den indbydende pool og de bløde liggestole er lige så besøgt, som hængekøjen og strandkanten. 

Der er mulighed for mod betaling at tage på fisketure, og området har god snorkling og dykning i Florida Keys National Marine Sanctuary. Der er daglige ture til Loo Key, et af de bedste steder at snorkle i USA.

Spa på Little Palm Island Resort & Spa i FloridaForkæl også jer selv med en tur i den smukke spa på Little Palm Island Resort & Spa. Der dufter af jasmin, frangipani, urter og tropiske frugter. Skal det være en Dead Sea Body Polish eller Margarita Key Lime Pedicure? Eller måske et større egentligt spaprogram? 

Nyd stranden og den tidlige morgensol på Little Palm Island Resort & Spa, FloridaBemærk

Little Palm Island Resort & Spa tillader kun gæster over 18 år. Restauranten har dresscode: Badetøj og jeans er ikke tilladt. Om aftenen er dresscode: Pænt og afslappet, shorts dog ikke tilladt.

 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.