• Pool på The Miami Beach Edition, Miami
 • Ocean King værelse på The Miami Beach Edition, Miami
 • Matador Restaurant, The Miami Beach Edition, Miami

The Miami Beach EDITION, Miami, USA

Luksus ud til Miami Beach. Maksimal forkælelse og minimalistisk design

Bungalow Pool View King værelse på The Miami Beach Edition, Miami
Læs mere

Ønsker I et hotel i Miami Beach, der virkelig forkæler jer? The Miami Beach EDITION kombinerer luksus og perfekt beliggenhed væk fra de største turiststrøg og direkte til stranden. Perfekt for to, der vil nyde at være sammen - og at være væk fra de mange.

Matador Bar, The Miami Beach Edition, MiamiNår I træder ind i lobbyen på The Miami Beach EDITION, fornemmer I 40'ernes og 50'ernes glamour i Miami. Der er storslået, smukt og betagende. Det er den følelse, der følger jer under hele opholdet. 

Pool på The Miami Beach Edition, MiamiLuksusresort og boutiquehotel i ét

The Miami Beach EDITION formår at kombinere stemningen fra et boutique-hotel med luksusresortets faciliteter og mangfoldighed fra spa til underholdning. Den hvide arkitektur står smukt mod den blå himmel. Man nyder strandhotellets lys og luft og hele den feriestemning, der hviler over stedet. 

Hotellet ligger 5 minutter i taxa eller 10-15 minutter til fods fra pulserende South Beach. 

I Sandbox på The Miami Beach EDITION i Miami finder I cocktailbar, udendørs biograf og hængekøjerPools og beach club 

Når I bor på The Miami Beach EDITION, kan hoppe i to smukke pools, og hotellet har også et af byens største strandområder med egen beach club. Det er Florida, når det er bedst. Ved den ene pool kan I leje flotte cabanaer med store daybeds, køleskab m.m. 

Overalt både indenfor og ude i den store palmehave er masser af steder at sætte sig, tale sammen og måske nyde en drink. Den flotte arkitektur er smukt integreret i landskabet, og mellem palmerne finder I også en udendørs biograf. En Garbo og Bogart-film vil passe perfekt til stemningen. 

Matador Restaurant, The Miami Beach Edition, MiamiRestauranter på The Miami Beach EDITION

Lad os starte tæt ved stranden. Her serverer Tropicale friske og lette retter i dagtimerne med udsigt til haven, havet og sandet krydret med gode cocktails.  Vi fortsætter til Market at EDITION. Er det et marked? En bager? En charcuteributik? En dejlig blanding i caféstil!

Og så er der Matador Room. Overdådighed og glamour med spanske, caribiske og sydamerikansk køkken. Unik Club-stemning indenfor i historisk spisesal og skøn udsigt over poolen og havet fra Matador Terrace, hvor I sidder under den smukke bougainvillea.

Masser af underholdning

The Miami Beach EDITION er som skabt til par, der bare vil have ro til at nyde hinanden. Samtidig er her masser af underholdning fra natklub over skøjtebane og bowling til udendørs biograf. 

Bungalow Pool View King værelse på The Miami Beach Edition, MiamiVærelser på The Miami Beach EDITION

The Miami Beach EDITION har 294 luksuriøse værelser og suiter inkl. bl.a. 28 ”bungalows” – hotellejligheder, hvor nogle er i to etager. 

Plunge pool og fantastisk udsigt fra en Bungalow Penthouse på The Miami Beach EDITION, Miami, USAStandardværelser er fra 35 – 52 m2, mens suiter går fra 73 – 212 m2. men hør jeres rejserådgiver om det rigtige for jer. Der er værelser med udsigt mod Miami skyline og solnedgangen, mens andre forkæler jer med blændende havudsigt – nogle med møbleret balkon. 

Alle værelser er lyst og lækkert indrettet med bl.a. stor brug af lyst egetræ, så vi danskere tager stemningen til os med det samme.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.