• Hovedpoolen på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
 • Den smukke lobby med lobby bar på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
 • Spaen på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami

Nobu Hotel Eden Roc, Miami, USA

Gennemført og stilfuldt hotel i Miami Beach - væk fra de mange!

Hovedpoolen på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
Læs mere

Nobu Hotel Eden Roc er en eksklusiv fløj af Hotel Eden Roc. Et hotel i Miami Beach til jer, som vil forkæles lidt mere, nyde lidt smukkere omgivelser, have lidt mere fred og samtidig have adgang til det hele. I bor lige ud stranden.

Den smukke lobby med lobby bar på Eden Roc og Nobu Hotel, MiamiNobu Hotel Eden Roc er en oase i oasen. En delvist isoleret fløj på det smukke hotel Eden Roc, hvor alt bare har fået en tand til i eksklusivitet. 

Skabt af prisbelønnet arkitekt

Det stilfulde hotel er skabt med tydelige referencer til japansk arkitektur af den prisbelønnede arkitekt David Rockwell. Han er manden bag Gordon Ramsays Maze i London, The Walt Disney Family Museum i San Francisco og et utal af andre arkitektoniske oplevelser. 

David Rockwell står også bag scenografien på mange af de store amerikanske teateropsætninger, så han er ekspert i at sætte scenen og stemningen.

Eden Roc og Nobu Hotel, MiamiHotel ud til Mid Beach i Miami

Nobu Hotel Eden Roc ligger lige ud til stranden i Miami. Der er 10-15 minutters kørsel eller en skøn gåtur ad strandpromenaden til mere hektiske South Beach, så I er i sikker afstand af det store turistliv. Læg hertil større værelser og bedre priser end på South Beach. Glæd jer til smukke udsigter over stranden og havet. 

Hovedpoolen på Eden Roc og Nobu Hotel, MiamiLyst, lækkert og gennemført i alt

Nobu Hotel Eden Roc er gennemført i sin stil. Alt er skabt med rene linjer, lækre materialer og masser af lys og rum. En smuk pool er eksklusivt for gæster på denne del af hotellet, og I har samtidig adgang til Eden Rocs tre pools, hvor den ene er kun for voksne. 

Få skridt fra pools og palmehave er det hvide sand. På Eden Roc kan I nyde en stor og ualmindeligt lækker spa og et veludstyret fitnesscenter. 

Bar og restauranten Nobu - japansk fusionskøkken for gæster på Nobu Hotel og Eden Roc, MiamiRestauranter på Nobu Hotel Eden Roc

På selve Nobu Hotel Eden Roc frister restaurant Nobu med japansk fusionskøkken som naturlig fortsættelse af hotellets japanske inspiration. Her er også poolbaren Aquatica Bar og den californiske Splash by Malibu Farm på Eden Roc. I lobbyen sørger Starbucks for en god kop kaffe.

Deluxe King værelse på Nobu Hotel, MiamiVærelser på Nobu Hotel Eden Roc

Der er 206 lækre værelser på Nobu Hotel Eden Roc. Alt er afstemt med fine japanske træk som krydderi til de moderne linjer. Værelserne spænder fra Deluxe værelser på 35-39 m2, hvor op til 4 personer kan overnatte, til overdådige suiter på langt over 200 m2. 

Udsøgte detaljer fra indretning til Nespresso-maskine og den veludstyrede minibar husker hele tiden på, at I er i den eksklusive specialfløj på Eden Roc. Nyhavn Rejser anbefaler værelser med havudsigt. Der er inkluderet Wi-Fi.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.