• Udsigt til poolen på Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape Cod
 • Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape Cod

Queen Ann Inn Cafe & Lounge, Chatham, Cape Cod, Massachusetts, USA

Den rene idyl tæt på Cape Cod i New England

Lounge pool på Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape Cod
Læs mere

I den gamle fiskerby Chatham på Cape Cod ligger Queen Anne Inn. Hvidt træværk, smukke balkoner, farverige blomsterkasser, sprossede vinduer og autentisk indretning med sommerlige farver skaber ægte New England feriestemning.

Lounge lobby på Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape CodRundt omkring i verden findes hoteller, der bare forstår at skabe den her ægte badehotelstemning, som man suger til sig og nyder i al dens enkelhed og idyl. Queen Anne Inn i Chatham på Cape Cod i New England er et af de steder. Ikke prangende, ikke super luksuriøst, bare hyggeligt godt hjulpet på vej af et imødekommende personale, der får en til at føle sig velkommen fra første øjeblik.   

Hotellet ligger væk fra det mest travle strøg, så I kan nyde roen og bare slappe dejligt af, når I kommer hjem fra dagens udflugter. 

Lounge pool på Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape CodDet startede med et bryllup i 1840

Hovedbygningen på Queen Anne Inn var oprindeligt en bryllupsgave til datteren af en kaptajn på en stor skonnert. Bygningen blev menighedshus, da hun giftede sig med en præst. Siden er huset udvidet med nye, smukke fløje, og bønnerne i dag går mere i retning af godt vejr for dagens tur til stranden tæt på og roligt vand til hvalsafarierne, som udgår fra Cape Cod.

Village King værelse på Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape CodVærelser på Queen Anne Inn

Værelserne ligger dels i hovedhuset, dels i de nyere fløje. Her er fyldt med antikviteter og stemningsfuld indretning. Nogle ting har stået her siden starten. Det kan godt være, der er et gulvbræt, der knirker, eller at et betræk måske har lidt rigeligt med blomster, men man tilgiver alt, for det er en del af stemningen. 

Her er en række værelser i forskellige størrelser fra de mindste Cozy Village Rooms over Garden Rooms med balkoner til store værelser med indendørs eller udendørs jacuzzier. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker til værelse på Queen Anne Inn. Der er gratis Wi-Fi. 

Restaurant på Queen Ann Inn Café & Lounge, Cape CodPool, forkælelse og mad

I haven til Queen Anne Inn er en dejlig pool med solstole, og stranden er kun 5 minutter væk. Morgenmaden er god og rigelig, og når sulten melder sig senere, byder køkkenet på supper, salater og sandwiches. Der er social hour hver eftermiddag mellem 5 og 6 med gratis te, oste, grøntsagsnitter mm.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.