• Opholdsstuen i jeres toetagers Penthouse på Thompson Chicago med udsigt til hele byen
 • Jeres værelse af typen Superior Cityview Double på Thompson Chicago i USA
 • Lækker bar med velassorteret menukort på Thompson Chicago i USA

Thompson Chicago, Chicago, USA

Trendy luksushotel i Gold Coast-kvarteret i centrum af Chicago

Betagende udsigt til Chicagos skyline fra jeres Junior Suite på Thompson Chicago i USA
Læs mere

Thompson Chicago er et luksushotel i Chicago, der på unik vis formår at kombinere det trendy og tjekkede med hygge og afslappet loungestemning. I er på første klasse, hvor I nyder det gode liv, når det er bedst.

Indbydende dobbeltseng i jeres værelse af typen Superior Cityview King på Thompson Chicago i USAHotel Thompson Chicago er fyldt med kontraster, der er sammensat, så de skaber total harmoni. Tag bare de mange moderne grafikarbejder og vægmalerier og nyd deres samspil med dybe møbler, tykke tæpper og smukke træpaneler. Neonfarver og blankt stål møder råt murværk. Overalt får I nye sanseoplevelser. Det britiske designikon Tara Bernerd står bag.

Indgang til Thompson Chicago fra gadeplanLuksuriøst hotel i centrum af Chicago

Thompson Chicago ligger i Gold Coast-kvarteret i Chicago. De lokale kalder det Chicagos historiske kvarter, men historie i USA er jo ikke helt som historie i Europa.

I gader som East Division Street og Dearborn Street står de gamle træer dog stadig på række, og de gamle huse kigger frem mellem de nye og højere generationer af huse. Når det er sagt, er Gold Coast et perfekt sted at vælge hotel i Chicago. I bor centralt for attraktioner, shopping, teatre og restauranter i Chicago.

Spis veltillavet italiensk mad på Nico Osteria – hotellets egen restaurant på Thompson Chicago i USASpis italiensk på Nico Osteria at Thompson Chicago

Skal dagen være fuldendt på Thompson Chicago, så bestil bord på hotellets restaurant Nico Osteria at Thompson Chicago. I vil ikke fortryde, for det er en af Chicagos bedste italienske restauranter med fokus på seafood. Nyd evt. en drink i cocktailbaren Salone Nico først.

Skal I have lidt ekstra appetit før maden, så har Thompson Chicago et lille fitness center.

Udsigt til Lake Michigan fra jeres værelse af typen Deluxe Lakeview King på Thompson Chicago i USAVærelser og suiter på Thompson Chicago

Der er 247 værelser og suiter på Thompson Chicago.  Alle er lyst, lækkert og gennemført indrettet i en meget moderne og let stil med afstemte farver.

De store gulv-til-loft vinduer lukker masser af lys ind. Værelserne har enten udsigt mod Lake Michigan eller ind over byen. Det sidste kan faktisk være lige så spændende som det første.

Der er gratis ”basic Wi-Fi” overalt på hotellet.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.