• Indgangen til Zota Beach Resort i Florida, USA
 • Solnedgang på sandstranden ved Zota Beach Resort i Florida, USA
 • Sandstranden ved Zota Beach Resort i Florida, USA

Zota Beach Resort, Florida, USA

Lækkert strandhotel på Longboat Key i Florida

Pool på Zota Beach Resort i Florida, USA
Læs mere

Nyd stilfuld og afslappet strandstemning ud til Den Mexicanske Golf på sikker afstand af den store turisme. Floridas sol, god sandstrand, lækker pool, dejlige værelser og fortrinlig mad er bare nogle få gode grunde til at blive her nogle dage på jeres rejse til Florida.

Den lækre sandstrand ved Zota Beach Resort i Florida, USAFloridas vestkyst er forkælet med mange gode sandstrande. Men man skal se sig for, hvis man vil være væk fra det store turistcirkus og i stedet søger et sted med god stemning, afslappet puls og lækre faciliteter. Det er netop det, I finder på Zota Beach Resort.

Zota Beach Resort i Florida, USA må siges at ligge i vandkantenStrandhotel på Longboat Key

Zota Beach Resort ligger på den lange sandtange Longboat Key ud til Den Mexicanske Golf. Her vil I kunne nyde den lange sandstrand og Floridas sol, så meget I lyster. Her er også et flot poolområde med palmer og solstole. Trænger I til at røre jer med mere end svømmeture og gåture langs stranden, er her et fitnessrum.

Sarasota i FloridaAttraktioner ved Zota Beach Resort

Der er flere udflugtsmål at køre til, hvis I vil lidt væk fra solstolene. Byen Sarasota ligger ikke langt derfra, og her er bl.a. botanisk have, akvarium og det store museum og kunstcenter The Ringling. Ønsker I at opleve mere kunst, er Dali-museet i Saint Petersburg kun en times kørsel væk.

Pool på Zota Beach Resort i Florida, USAVærelser på Zota Beach Resort

Zota Beach Resort har 187 værelser og suiter, der alle er lyst og smukt indrettet med afstemte sarte farver. Værelserne, der er i mange forskellige kategorier alt efter størrelse, udsigt og nærhed til vandet.

Nyhavn Rejser anbefaler især at ofre en lille smule ekstra og nyde en suite og al den ekstra plads, der følger med. Her er separat soveværelse med en eller to dobbeltsenge, og i stuen er sovesofa, hvis I er en stor familie. Suiterne har balkon med udsigt til haven, poolen eller stranden.

Zota Beach Resort i Florida, USARestauranter på Zota Beach Resort

Zota Beach Resort har en glimrende restaurant, Viento Kitchen + Bar, og også en poolbar, der gerne serverer ved jeres solstole ved poolen eller på stranden. I kan også vælge at få maden bragt til jeres værelse.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.