• Central Park på Manhattan, New York
 • Grand Central Station i New York, USA
 • Brooklyn Bridge i New York, USA
 • Bygning i Harlem med udvendig brandtrappe, New York, USA
 • Schnippers burger - smag den på Flatiron Food Tour i New York, USA

Rejser til New York City, USA

En ekspedition i storbyjunglen, der forandrer sig hver time

Manhattan fra Ground Zero til toppen af Empire State Building

Brooklyn, Queens og alle de hemmelige steder

Shopping og gastronomi fra Michelinstjerner til burgerjoints

Håndplukkede hoteller i New York

Kom på de bedste udflugter på rejser til New York

Læs mere

New York City er verdens dejligste by. Her er alt, hvad hjertet begærer og mere til. Det er en by i konstant forandring, og derfor en by, I bare aldrig kan få nok af. Kom her vinter, forår, sommer eller efterår. I vil elske det uanset hvad.  

I føler måske, I kender det meste på forhånd. Manhattans skyskrabere med Empire State Building. Ground Zero til minde om World Trade Center. Central Park. Meat Packing District. Frihedsgudinden, The Village, Harlem og High Line Park. Men ethvert besøg føles som nyt. 

Rejser til New York City er en ekspedition

Nogle seværdigheder i New York City er givne første gang. Enkelte vender man tilbage til hver gang ud fra ens egne interesser. Og så er der alt det nye, der bare skal udforskes. Og alt det, I ikke nåede sidst, fordi man konstant bliver revet ud ad en spændende tangent. Det er som en ekspedition ind i storbyjunglen.

Restauranter skyder op og forsvinder. Barer og natklubber gør det samme. Fredfyldte kroge gemmer sig, så man skal være indfødt for at finde dem selv. Og så er der shopping. Masser af shopping. Malls, specialbutikker og outlets, der kræver, at I rejser dertil med en tom kuffert. 

Over broerne til Queens og Brooklyn

Det er som at få skiftet batteri, at besøge New York.  Så har vi endda endnu ikke her været over broerne til Queens og Brooklyn, som vi kunne fortælle endnu mere om. Og glæder os til at fortælle om, når vi planlægger jeres rejse til New York! 

Det er faktisk her hemmeligheden ligger ved at skabe de bedste rejser til New York. At tale med nogen, der ved, hvad der sker. Lige nu. Og i morgen.

De bedst råd om rejser til New York

Nyhavn Rejsers rejserådgivere har vurderet og boet på utallige hoteller, spist på både de bedste Michelin-stjerne restauranter og den lille burger joint, ingen kender. 

Vi har forslag, til hvordan I undgår at stå i kø, hvordan I kommer ud og får luftet håret på en varm sommerdag f.eks. på en vidunderlig sejltur eller fra en "åben" helikopter, og hvor I kan smage jer gennem den lokale madscene og meget mere. Udflugterne har vi personligt afprøvet og sagt god for. 

Udvalgte hoteller i New York

Nyhavn Rejser håndplukker de bedste hoteller i New York ud fra stemning, beliggenhed og ikke mindst værdi for pengene, så I ikke havner i et kosteskab til en formue. Tal med os om rejser til New York – som selvstændig ferie eller som en del af en større rundrejse. 

Udvalgte rejser til New York

Se alle rejser til New York

Håndplukkede hoteller i New York

Se alle hoteller i New York

Spændende oplevelser i New York

Se alle oplevelser i New York

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælpe til jeres rejse til New York

Få hjælp til at skræddersy en rejse til New York i USA ud fra jeres ønsker. Nyhavn Rejsers eksperter er klar med inspiration, gode råd og masser af personlige erfaringer fra deres egne rejser til New York. Hør om de bedste udflugter og hoteller til ferien i New York City. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.