• San Francisco i aftenlys, USA
 • Joshua Tree National Park
 • Indgangen til Universal Studio, USA
 • Sæler i La Jolla nær San Diego
 • Redwoods i Yosemite National Park, Californien, USA
 • Velkommen til Portland i staten Oregon, USA

Det vestlige USA

Skræddersyede rejser, gennemtænkte ruter og bedste udflugter

Fra vinmarker i Californien til ørken i Arizona og hvaler i Alaska

Magiske landskaber i Yosemite, Bryce, Zion og Monument Valley

Storbyliv i Los Angeles, Las Vegas og San Francisco

De bedste udflugter til kendte og hemmelige seværdigheder

Håndplukkede hoteller i det vestlige USA

Læs mere

Når I rejser til det vestlige USA, kan I opleve alt fra frodige vinmarker i Californien til langstrakte ørkenlandskaber i Arizona. Rocky Mountains rækker mod himlen, mens Death Valley går langt under havets overflade. 

Byerne går fra små flækker langt ude i ingenting til kæmpe storbyer som Los Angeles og San Francisco, der har alting, men som igen er vidt forskellige. Og dyrelivet spænder fra nationalparkernes bjørne til oceanets hvaler, som I kan opleve lige fra Californiens kyst til deres spisekammer i Junaeu i Alaska

Tal med en ekspert om rejser til det vestlige USA

Mange vælger at finde rundt i denne mangfoldighed ved bare at følge den slagne og sikre vej. Vi anbefaler i stedet at tale med en ekspert, der kender alle muligheder i detaljer, og som samtidig forstår at lytte til, hvad det er, lige præcis I drømmer om.

Når I ser vores mange rejseforslag på hjemmesiden er det da også bare forslag. Selv om vi da har vores klare anbefalinger, skræddersys alt til jer. 

Seværdigheder i det vestlige USA

Vi kunne starte en nærmest uendelig liste over seværdigheder i det vestlige USA her, men det er altså jeres interesser og drømme, der afgør, hvad der er værd at se. 

Vil I køre og vandre i magiske landskaber i nationalparker som Yosemite, Bryce, Zion og Monument Valley? Flyve i helikopter over Grand Canyon. Rafte i de dybe kløfter, Colorado River har skåret ned i de røde klippelandskaber? Se lyshavet i Las Vegas? Tal med os om mulighederne for at lægge den optimale rute. 

Og hør også om alt det, der ikke er på den slagne vej. Måske skal I køre fra San Francisco mod nord op i Oregon ad Highway 1 i stedet for at køre efter alle de andre til Los Angeles? Måske Grand Teton National Park er mere jer end Yosemite på rejser til det vestlige USA? 

Kom ud i naturen og om bag facaderne

Det er ofte de små oplevelser, der ender med at blive de største. Hør vores rejserådgivere, hvordan I kan komme ud i naturen eller vinlandet f.eks. på cykel. Vil I hellere langt væk og op på en bjergtop i helikopter. Eller stå ud for sejl i San Francisco?

Hør samtidig , hvordan I kan komme om bag byernes facader f.eks. på barture og foodieture til ukendte perler, når I rejser til det vestlige USA. Vi har afprøvet turene og udvalgt de bedste, så I er sikre på oplevelser ud over det sædvanlige.

>> Se alle vores rejser til USA

De bedste rejser til det vestlige USA

Se alle rejser til det vestlige USA

Håndplukkede hoteller i det vestlige USA

Se alle hoteller i det vestlige USA

Udvalgte oplevelser i det vestlige USA

Se alle oplevelser i det vestlige USA

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til det vestlige USA

Få hjælp til at skræddersy en rejse til det vestlige USA ud fra jeres ønsker. Nyhavn Rejsers eksperter er klar med inspiration, gode råd og masser af personlige erfaringer fra deres egne rejser til Portland i Oregon, storbyer i Californien, nationalparker i Arizona og Utah, Las Vegas i Nevada og mange andre steder i det vestlige USA. Hør om de bedste udflugter og hoteller til ferien i det vestlige USA. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.