• Golden Gate Bridge, San francisco, Californien
 • Yosemite National park, Californien
 • Hollywood, Los Angeles, Californien
 • Yosemite National park, Californien
 • Highway 1 langs kysten, Big Sur, Californien

Rejser til Californien, USA

Californien er skøn stemning, dejlige byer og storslået natur

Oplev Nyhavn Rejsers Californien

Oplev Hollywood, San Francisco og stjernernes Los Angeles

Natureventyr i Yosemite og verdens smukkeste kystvej Highway 1

Skønt klima, dejlige vine, forlystelsesparker og afslappet stemning

Udvalgte hoteller og lodges

Kombiner med Hawaii og rundrejser i det vestlige USA

Læs mere

Nyhavn Rejser skræddersyr rejser til Californien efter jeres ønsker. Få inspiration og gode tips hos vores rejserådgivere. Hør om erfaringer fra deres egne rejser til rejser til Californien, om de bedste ruter, udvalgte oplevelser og håndplukkede hoteller. 

Oplev Californiens skønne stemning, dejlige byer og storslåede natur. Når I rejser til Californien, kan I samtidig nemt kombinere med flere eventyr i andre stater i USA. Vi har lagt de bedste ruter og udvalgt hoteller og lodges for deres særlige stemning og gode beliggenhed tæt på oplevelserne.

Storslået natur med Highway 1 og Yosemite

Highway 1 langs kysten er et af ikonerne for rejser til Californien. Smukke klippeformationer, fantastiske udsigter og hyggelige byer som Monterey og Carmel på vejen fra San Francisco til Los Angeles gør det til et eventyr at køre selv. Strækningen nordpå fra San Francisco ind i Oregon er ikke mindre sepktakulær. Ind i land byder Yosemite National Park byder på mere storslået natur, og de kæmpe seqouiatræer og redwoods får danske træer til at lige småkrat. 

Californiens skønne byer

Rejser til Californien kan også byde på besøg i dejlige byer. Hyggelige San Francisco. Kæmpe Los Angeles. Og charmerende Santa Barbara. Beverly Hills og Hollywood inviterer til stjernekig. Og vi kunne blive ved.  

Rejser til Californien for børn

Californien er fantastisk at rejse i med børn. En kør selv-ferie i Californien kan krydres med både strande og de store forlystelsesparker som Disneyland og Universal Studios. Hør vores rejserådgivere om de bedste hoteller og ruter til rejser med børn. 

Californiens vinområder

Interesserer I jer for vin - eller bare smuk natur - bør I også opleve vinområder som Napa Valley, Sonoma og Ynez Valley med "danskerbyen" Solvang. Tag f.ke.s på kortere eller længere cykelture i vinlandet. 

De hemmelige seværdigheder i Californien

Rejser til Californien kan og bør rumme mange af de store seværdigheder, men lad jer ikke nøjes med at følge den slagne vej. Hør vores rejserådgivere om oplevelser og udflugter om bag facaden f.eks. på cykelture eller spændende foodie-ture til steder, I ikke ville finde selv. At se det hele på afstand kan være lige så fascinerende. Tag f.eks. en helikoptertur eller stå ud for sejl i San Francisco Bay. 

Kombiner med Hawaii eller Det Vilde Vest

En rejse til Hawaii kan deles op med et dejligt stop i Californien på vejen, og når I rejser til Californien kan I også med fordel kombinere med Las Vegas og de store nationalparker som Grand Canyon, Monument Valley m.fl. Tal med vores USA-eksperter om rundrejser i det vestlige USA.

Anbefalede oplevelser i Californien

Se alle oplevelser i Californien

Rejser til Californien

Se alle rejser til Californien

Anbefalede hoteller i Californien

Se alle hoteller

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Californien

Få hjælp til at skræddersy en rejse til Californien ud fra jeres ønsker. Nyhavn Rejsers eksperter er klar med inspiration, gode råd og masser af personlige erfaringer fra deres egne rejser til Californien. Hør om de bedste udflugter på en ferie i Californien og om de bedste hoteller tæt på oplevelserne. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse til Californien

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.