• Amangiri set fra oven
 • Ved poolen på Amangiri, Utah
 • Amangiri 5*, Canyon Point, Utah

Amangiri, Canyon Point, Utah, USA

Stilren luksus for både øje og sjæl i Utah's storslåede natur

Amangiri 5*, Canyon Point, Utah
Læs mere

Det utroligt lækre og stilfulde Amangiri ligger midt i den storslåede natur tæt på Vermillion Cliffs og Grand Staircase – Escalante National Monument i det sydlige Utah tæt på grænsen til Arizona. At bo på Amangiri er en oplevelse ud over det sædvanlige!

Den fælles swimmingpool smyger sig omkring en klippe og slutter i et Hot TubAmangiri - fredeligt bjerg

Amangiri betyder fredelige bjerg, og det er da også svært ikke at slappe af her. Hvad enten det er på en af de mange vandreture der udgår fra hotellet, eller ved den smukt anlagte pool, hvor lækre solsenge indbyder til afslapning.

Der er mange forskellige terrasser og mindre kroge, hvor I kan sidde og nyde landskabet og et glas vin. Bl.a. i The Desert Lounge.

I Amangiris Aman Spa kan I nyde spa behandlinger, sauna og dampbadSpa, pool og hot tub

I Amangiris Aman Spa kan I nyde spa behandlinger, sauna, dampbad, fitnesscenter og yoga krydret med bjergtagende udsigter. Den smukt anlagte fælles swimmingpool smyger sig omkring en klippe og slutter i et Hot Tub på den ene side af klippen.

Ved poolen på Amangiri, UtahPanoramaudsigt og lokal kunst

I den centrale bygning The Pavillion, ligger fællesområderne The Living Room med sofagrupper, panoramavinduer og pejs, The Gallery med lokal kunst og The Library med et udvalg af bøger, blade og spil. I den hyggelige restaurant, The Dining Room, sikrer et åbent køkken skønne aromaer fra de lækre menuer. Menuerne skifter ofte afhængigt af lokale råvarer.

Suiterne består af kombineret soveværelse og stue med enorme glaspartierEksklusive suiter på Amangiri

De 34 stilfulde suiter har alle entré gennem en lille gårdhave med spisebord og 2 stole. Selve suiten består af kombineret soveværelse og stue med enorme glaspartier. De kan åbnes helt og giver den mest fantastiske udsigt fra både seng og sofa.

Eksklusive suiter på Amangiri, Canyon Point, Utah, USATerrasse med puder og åben ild

Alle suiter på Amangiri har en terrasse med puder og åben ild, hvor I kan nyde et glas vin, mens natten sænker sig over ørkenen og I fordøjer dagens oplevelser.

Herudover naturligvis et lækkert badeværelse med badekar med uhindret udsigt og dobbelt rainshower bruser, lækre toiletartikler samt påklædningsområde.

Amangiri 5*, Canyon Point, UtahWi-Fi er tilgængeligt i både fællesområder og suiter. Desuden har suiterne både CD- og DVD afspiller, fladskærm, deponeringsboks og toiletartikler. Suitens temperatur styres af aircondition eller gulvvarme afhængig af årstiden.

Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, nogle har egen pool eller udendørs seng, så I kan opleve den smukke stjernehimmel.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.