• Poolen på Carmel Valley Ranch, USA
 • Afslapningsområde på Carmel Valley Ranch, USA
 • Golfområde på Carmel Valley Ranch, USA

Carmel Valley Ranch, Carmel, California, USA

Familieresort i de smukkeste omgivelser

Indgangen til Carmel Valley Ranch, USA
Læs mere

På Carmel Valley Ranch bor I i de smukkeste omgivelser, som indbyder til afslapning og aktiviteter. Her er tre pools, spa og udsøgte restauranter, hvor menuen byder på retter af lokale råvarer. I bor i moderne værelser med skøn udsigt. Skal I have badekar på terrassen?

Indgangen til Carmel Valley Ranch, USAFantastisk grønt og idyllisk

I finder Carmel Valley Ranch tæt på Monterey i Californien. Resortet er indhyllet af et frodigt landskab med store bjerge, grønne skove, saftige vinmarker og farverige blomsterenge. Det er ren idyl, og balsam for krop og sjæl. Bierne summer, hønsene klukker og hestene græsser.

Her trækker I stikket helt ud. I slapper af, nyder samværet med hinanden og udforsker de mange aktiviteter, som resortets knap 500 hektarland indbyder til.

Restaurant på Carmel Valley Ranch, USAKulinariske madoplevelser af lokale råvarer

Carmel Valley Ranch har en håndfuld restauranter, og I er garanteret kulinariske madoplevelser af friske, lokale råvarer. Resortet har et tæt samarbejde med de nærliggende gårde og dyrker selv grøntsager, frugt og krydderurter i deres store køkkenhave, som indgår i retterne afhængigt af sæsonen. De har desuden et lille salthus, hvor de laver hjemmelavet havsalt, i haveområdet med summende bier, produceres der honning, og fisk og skaldyr fanges ved Monterys kyst.

Derudover finder I flere barer på resortet, som serverer cocktails og lette snacks.

Studio på Carmel Valley Ranch, USAFra golf til yoga på en bjergtop

På Carmel Valley Ranch kommer I ikke til at kede jer. Resortet har både tennisbaner og en stor golfbane, hvorfra I har en fantastisk udsigt til de skovbeklædte bjerge i baggrunden. Det store naturområde indbyder desuden til eventyr, og der arrangeres dagligt guidede hikingture både til fods og på hesteryg.

Derudover er der et veludstyret fitnesslokale, daglige fitnesstimer med professionelle undervisere og alternativer, der får alle hverdagens tanker om stress og jag til at forsvinde. Hvordan lyder det eksempelvis med yoga på en lille bjergtop?

Poolen på Carmel Valley Ranch, USATre store poolområder og skøn spa

Carmel Valley Ranch har to poolområder samt en fitnesspool til at svømme baner. Ved børne-saltvandspoolen med to jacuzzier er der fri leg og plask. 

Modsat er der ved den store saltvandspool, som ligger ved spaen dømt afslapning i rolige omgivelser – her er minimumsalderen 16 år. Og nu vi er ved spaen, kan I forkæle jer selv lidt ekstra med dejlige spabehandlinger og en tur i den varme sauna.

Spa Aiyana Lounge på Carmel Valley Ranch, USABørneklub fuld af aktiviteter for de mindste

I oplever en varm, imødekommende stemning på Carmel Valley Ranch, hvor børn kan være børn. I børneklubben arrangerer det professionelle personale eksempelvis aktiviteter og lege for de mindste (6-12 år) omkring et tema såsom: Det Vilde Vesten, fantasi, Det ydre rum, blomster m.fl.

Ranch Suite på Carmel Valley Ranch, USA181 store værelser med terrasse

I kan vælge mellem forskellige værelsestyper og suiter, som ligger i rolige omgivelser fordelt på resortet alle med terrasse. Skal I bo med udsigt til de grønne skove i dalen, golfbanen eller det haven, hvor dådyr af og til kigger forbi?

Ranch Veranda Suite på Carmel Valley Ranch, USASkal I have pejs i stuen og badekar på terrassen?

Fælles for dem alle er den moderne indretning med de mange små detaljer, som skaber en hjemlig atmosfære og indbyder til hyggelige stunder. Inden for kan I gennem de store vinduer fra gulv til loft nyde panoramaudsigten til fulde.

Flere af værelserne og suiterne har desuden pejs. Andre har badekar på terrassen, hvor I kan synke ned og bare nyde tilværelse, mens naturen folder sig ud fra sin bedste side for jer.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.