El Tovar, Grand Canyon, Arizona, USA

Historisk lodge på kanten af Grand Canyon

Læs mere

Denne historiske lodge fra 1905 har bibeholdt sin elegante charme og nyder en fabelagtig beliggenhed på kanten af Grand Canyon.

El Tovar, Grand CanyonSmuk og stemningfuld lodge

El Tovar er en smuk og velbevaret bygning, hvor træ, sten og fritlagte træstammer foruden antikke lamper, kæmpe kaminer og tykke tæpper skaber en helt unik atmosfære.

El Tovar blev sidst renoveret i 2005 og har bevaret sin elegante charme med den fine spisestue, de rustikke omgivelser og ikke mindst den fantastiske beliggenhed. Helt ude på kanten af Grand Canyon.Bo som Roosevelt og Einstein

Lodgen er registreret på listen over National Historic Landmarks og har haft mange prominente gæster gennem årene, bl.a. Theodore Roosevelt og Albert Einstein.

Hotellet har restaurant, lounge, concierge- og room service samt en butik. Gratis parkering. Hotellet er 100 % røgfrit.

El Tovar, Grand Canyon

Fra primitive værelser til værelser med toilet

Da El Tovar åbnede i 1905 var det en af de mest teknologiske hoteller i det sydvest hjørne. Med elektrisk lys, varmt - og koldt vand samt indendørs toilet stod det i stærk kontrast til de primitive værelser, billige senge og udhuse, der tidligere var defineret med "luksus" ved Grand Canyon.

Værelserne i dag er yderst komfortable.

I de 78 værelser og suiter findes der kabel-tv, telefon, bad og toilet og airconditon. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, nogle med balkon eller terrasse.

Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, nogle med balkon eller terrasse. Alle værelser er røgfrie. Hvis I ryger i gæsteværelset vil jeres kreditkort blive opkrævet $ 175 . Nogle værelser og suiter kan rumme en opredning , hvilket ville være afhængig af tilgængelighed og kan ikke reserveres.

Måltider med udsigt

Den smukke højloftede spisesal med en imponerende udsigt til naturen og den hyggelige lounge med åben ild bidrager til den autentiske stemning.

Det er en god idé at bestille tid i restauranten, da den er populær!

El Tovar, Grand CanyonEl Tovar Gift Shop

Med antikke lysekroner og originale trægulve fra 1905, ligner El Tovar Gift Shop ikke en hvilken som helst butik. I disse smukke omgivelser kan man finde southwestern tøj og gaver, indiansk kunsthåndværk og smykker, glas, porcelæn og badekåber med hotellets logo eller indiansk kunst. Her findes også kogebøger, vine, miljøvenlige gaveprodukter og antikke smykker.

Indlogering på El Tovar kan godt bookes godt i forvejen, men aflysninger kan forekomme. Besøg i vintermånederne for bedste tilgængelighed.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.