• Aftenstemning på Farmhouse Inn i Californien
 • King Deluxe-værelse på Farmhouse Inn i Californien
 • Sonoma by ligger omringet af vingårde
 • Blomstrende idyl på Farmhouse Inn i Sonoma Valley, Californien

Farmhouse Inn, Sonoma Valley, Californien, USA

Idyl, californisk vin og Michelin-gastronomi

King Deluxe-værelse på Farmhouse Inn i Californien
Læs mere

Tag på vinture med uddannet sommelier. Nyd gastronomi på Michelin-restaurant. Og lad jer fortrylle af idyllen på Farmhouse Inn 5* i Sonoma Valley på rejser til Californien.

Blomstrende idyl på Farmhouse Inn i Sonoma Valley, CalifornienCalifornien er den fjerdestørste vinproducent i verden efter Frankrig, Italien og Spanien. I Californiens vinlande fra nord til syd dyrkes flere end 100 forskellige druesorter inkl. Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Syrah og Sauvignon Blanc.

Spaen på Farmhouse Inn i Sonoma Valley, CalifornienDyrkning af vin og det gode liv

Samtidig er vinområderne i Californien meget mere end bare vin. Mange vingårde og hoteller dyrker også dyrker alle de andre velgørende elementer af det gode liv fra gourmet til spa. 

Mest kendt er måske Napa Valley, men lige vest for ligger mere intime Sonoma Valley med sine 425 wineries. Hvis I oplever stemningen, vinene og alt, hvad hertil hører, med base på Farmhouse Inn, kan I ikke gøre meget mere for jeres ophold.  

Oplev de enorme arealer med vinranker i Napa Valley og Sonoma Valley i CalifornienFarmhouse Inn med vinmarkerne som genbo

Farhouse Inn ligger i Sonoma Valley ved foden af et skovklædt bakkedrag med vinmarkerne lige på den anden side af vejen. Få skridt til, og I står ved bredden af Russian River. Stemning og indretning er ren idyl. Det selvfølgelig stråler ud af alt, at I er i femstjernet luksus, men på en måde, hvor hyggen, nærværet og glæden ved den bedste mad og vin overskygger alt. 

Indretningen på Farmhouse Inn i Sonoma Valley, Californien er ren idylDet her er luksus direkte fra hjertet hos værterne, søskendeparret Catherine og Joe Bartolomei, hvis familier går 5 generationer tilbage i lokalområdet, hvor f.eks. de første vinstokke ved Bartolomei Vineyard blev plantet af deres oldefar. 

Restauranten på Farmhouse Inn i Californien har en Michelin-stjerneMichelin-restauranten på Farmhouse Inn

Farmhouse Inns helt store stolthed er restauranten, hvor alt baseres på sæsonens bedste ingredienser fra primært Catherines og Joes egen ranch og øvrige farmers i Sonoma County suppleret af udsøgte vine fra hele verden, selvfølgelig inkl. det bedste fra Sonoma Valley og Napa Valley. 

Restauranten har en stjerne i Guide Michelin, så det er en god idé at bestille bord hjemmefra. Trods den fornemme hæder med Michelin-stjerne er stemningen afslappet og indretningen enkel og idyllisk som resten af Farmhouse Inn. 

King Deluxe-værelse på Farmhouse Inn i CalifornienSmukke værelser med vinkøleskab og ildsted

Skønhed kommer indefra, siger man, og det gælder også på Farmhouse Inn. De fine gule træbygninger omkring gårdhaven med pool er på ingen måde prangende, men hyggelige og stemningsfulde som en svensk ødegård.

Indenfor fortsætter den afslappede og idylliske stemning med udbredt brug af træ og alt i afstemte, diskrete farver, som var I på et ædelt badehotel. Alle værelser har ildsted, som kan tændes op, hvis I er her i den kølige tid eller bare vil have ekstra hygge, mens udvalgte vine fylder værelsets vinkøleskab. 

Vinmarker i Sonoma Valley, USAVinture i Sonoma Valley og hjem til spa

Hotellets sommelier arrangerer vin- og ostesmagninger, og I kan tage med på en lang række vinudflugter i Alexander Valley, Russian River Valley og Sonoma Coast. 

Tilbage på Farmhouse Inn kan I nyde en tur i poolen, hygge omkring ildstedet med de øvrige gæster og måske også en tur i Spa at Farmhouse by Francis & Alexander, hvor mange af ingredienserne til spaens produkter udvælges efter samme farm-to-table filosofi som i restauranten med urter dyrket i køkkenhaven på Farmhouse Inn. 

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.