Four Seasons at Troon North, Scottsdale, Arizona, USA

Oplev Arizonas magiske ørken fra de luksuriøse omgivelser på hotellet.

Læs mere

Luksus hotel i Arizonas ørken beliggende blandt kæmpe saguaro kaktusser for foden af Pinnacle Peak og med udsigt over Scottsdale og Valley of the Sun.

Scottsdale i Arizona er omgivet af westernagtige kaktuslandskaberHyg jer med en pre-dinner cocktail på Onyx Bar efterfulgt af moderne amerikansk mad med et Southwestern twist som kan nydes i smukke omgivelser på Talavera Restaurant.

Poolområde

Det lækre poolområde er i forskudte plan med både jacuzzi og børnepool og indbyder til afslapning med en cocktail fra Saguaro Blossom poolbar og en svalende dukkert. Skulle det alligevel blive for varmt, står personalet klar med kølige håndklæder, iskoldt vand, frisk frugt og evian forstøvere.

Four Seasons at Troon North 5*, ScottsdaleSpa, tennis og golf

Hotellets lækre Spa tilbyder et stort udvalg af behandlinger for både krop og sjæl, med inspiration hentet i ørkenens flora. Spil tennis på en af de fire tennisbaner, hvoraf to er oplyst om aftenen.

Eller gå en runde golf på en af Troon Norths to baner. Hotellets gæster har garanteret priority access. Desuden er det muligt at leje mountain bikes på hotellet.

Sonoran Casita RoomStilfulde Casitas

Værelserne ligger i 3 etagers casitas, stilfuldt indrettet med Southwestern detaljer. Alle har egen terrasse eller balkon samt minibar, CD afspiller, DVD afspiller og adgang til hotellets DVD bibliotek, iPod docking station, stor fladskærm, strygefaciliteter, kaffe/te faciliteter, værdiboks, lækre morgenkåber og hårtørrer.

Naturligvis er der turndown service om aftenen. Vælg mellem mange forskellige værelsestyper og størrelser med og uden plungepool.

Romantik under stjernerne

Hvad er mere romantisk som afslutning på en god dag eller ferie, end at nyde en picnic under stjernehimlen? Hotellet sørger for lækker mad, et lille teleskop og et kort over stjernehimlen.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.