• Hyggelig terrasse på The Garland, Los Angeles
 • Pool på The Garland, Los Angeles
 • Double bedroom på The Garland, Los Angeles

The Garland, Los Angeles, Californien, USA

Lækkert hotel i North Hollywood tæt på Universal Studios

Lobby på The Garland, Los Angeles
Læs mere

Nyd at bo på et hotel i Los Angeles med lækker gårdhave, dejlig pool og perfekt beliggenhed for at udforske Los Angeles, Universal Studios og Hollywood. 

Lobby med ildsted på The Garland, Los AngelesI er tæt på Hollywood, og hotellet hedder The Garland. Er det mon opkaldt efter Judy? Nej. Navnet er slet ikke lånt, men efternavnet på skuespilleren Beverly Garland, der etablerede hotel The Garland med sin mand i 1970. Hendes navn har så til gengæld intet med Beverly Hills at gøre. Det er en helt anden historie. 

Tilbage til The Garland. Beverly Garland skabte et hideaway med intim og afslappet hygge. Det er den samme stemning, der møder jer den dag i dag.

Filmaften ved poolen på The Garland, Los AngelesEt strejf af retro og masser af hygge

The Garland har sin egen stil med tydelige strejf af retro i designs og farver. Moderne og fyldt med livsglæde på værelserne, og lidt mere afdæmpet i lobby og restauranter. 

Nyd f.eks. den dejlige gårdhave med pejs, hvor I kan spise på Restaurant The Frontyard i en stemning, som sad I hjemme i en have med gode venner. Her er bare rart at være. 

Det store poolområde med solstole og daybeds omkranset af gamle træer fuldender atmosfæren – både om dagen og om aftenen, når lyset i poolen tænder for romantikken, og der er film i den udendørs biograf. 

Cykler pynter på The Garland, Los AngelesGod beliggenhed i Los Angeles

The Garland ligger under 10 minutters kørsel fra Universal Studios, og The Garland har egen shuttlebus dertil. Hotellet ligger også godt for de store seværdigheder i og omkring Los Angeles. Og I kommer nemt til og fra The Garland, når I ankommer til Los Angeles, og når I skal videre på nye eventyr på jeres USA rejse.  

King Bedroom på The Garland, Los AngelesVærelser på The Garland

The Garland har hele 9 forskellige værelseskategorier. Der er dog ingen grund til at kaste sig ud i store suiter på The Garland, for selv de almindelige dobbeltværelser er rigtigt dejlige med god plads og stort badeværelse. 

Pool bar på The Garland, Los AngelesTjek aktivitetskalenderen, hvis I bliver nogle dage

Hvis I bor længere tid på The Garland og dermed har bedre tid til at være på hotellet, så tjek aktivitetskalenderen. Måske er der fælles gåtur i nabolaget, Tai Chi Yoga i haven, sjove spil, gratis vinsmagning, ølsmagning eller happy hour i baren.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.