Hotel Jerome, Aspen, Colorado, USA

Vintagestemning og forkælelse i historisk hotel i Aspen

Læs mere

Ingen hoteller i Aspen kan fortælle samme historie som Hotel Jerome. Her går eksklusiv elegance i minearbejdernes fodspor, og vor tids gæster skaber nye fortællinger omgivet af moderne komfort og gennemført stil.

Hotel Jerome var en del af livet i Aspen, før nogen overhovedet begyndte at tænke på at gøre Aspen til et af verdens mest eksklusive skisportssteder. Hotel Jerome blev nemlig skabt under den store sølvfeber i 1889, og det er det eneste hotel fra den tid, der stadig eksisterer.

Historisk stemning ført up to date

I fornemmer den særlige stemning, allerede når I ankommer og ser den gamle, smukke facade. Det bliver endnu bedre, når I træder indenfor.

Hvis vægge kunne tale, ville de på Hotel Jerome i Aspen fortælle om minearbejdere og cowboys, der i gamle dage red ind gennem døren til saloonen på deres heste. Saloonen er her stadig. Ser I også en hest, skal I nok have en snak med bartenderen.

Den historiske atmosfære er bevaret i en forunderlig blanding af Wild West, jagtsalon, loungestemning og vintagestil. Eksklusivt på den varme og nærværende måde, hvor man bare føler sig godt tilpas.

Udsigt til downtown Aspen fra bjergsiden i Aspen Snowmass, USAMidt i byens liv i Aspen

Hotel Jerome ligger midt i byens tilbud, men er I her for at løbe på ski i Aspen Snowmass, er der alligevel kun 3-400 meter at gå til Silver Queen Gondola.

Gastronomi og barer på Hotel Jerome i Aspen

Hotel Jerome har alt, hvad I har brug for, når sulten og tørsten melder sig. Fra afterskiing med cocktails til kokkenes delikate kreationer i restauranten.

Prospect er en smuk og afslappet amerikansk bistro med morgenmad, frokost og aftensmad. Bad Harriet – opkaldt efter den første ejers kone – inviterer til intim stemning, cocktails og lette anretninger. Og til sidst har I J Bar, og så er I tilbage i saloonen med drinks, kølige pints og saftige burgers.

Værelser på Hotel Jerome

Værelserne på Hotel Jerome i Aspen spænder lige fra Deluxe værelser på 48 m2 til Presidential Suite på 116 m2. Og alt her i mellem. Rejser I med børn, kan I være op til 4 personer i en Junior Suite på 60 m2 med 2 dobbeltsenge.

Stilen viderefører stemningen fra resten af Hotel Jerome – historisk med et eksklusivt touch tilsat al moderne komfort inkl. gratis Wi-Fi.

Spa og pool

Hvis I vil forkæle jer selv yderligere mellem skiløbene, er der spa og udendørs pool på Hotel Jerome.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.