Juniper Springs Resort, Mammoth Lakes, Californien, USA

Ski in/ski out i Californiens bedste skiområde

Læs mere

Mammoth Lakes er perfekt til skiferie i USA for familier, der vil fylde dagene med gode oplevelser fra skønne løjper til masser af ekstra oplevelser. Og Juniper Springs Resort er der perfekte sted at bo med liften og skiudlejningen som naboer.

Bjergtagende udsigt til pisten fra stoleliften ved Mammoth Mountain, USAMammoth Lakes er Californiens bedste skiområde med spektakulær natur, fortrinligt terræn og et overdådigt udvalg af muligheder. Læs mere om Mammoth Lakes.

I Mammoth Lakes finder I Juniper Spring Resort i Mammoth Lakes, der er et lejlighedshotel med mange faciliteter og fortrinlig beliggenhed.

Juniper Springs Resort er beliggende ved foden af Mammoth Mountain, CANabo til liften Eagle Express

Juniper Springs Resorts to nærmeste naboer er Little Eagle Base Lodge og Eagle Express. Little Eagle Base Lodge er et af byens servicecentre, der betegnes lodges her, hvor I kan finde skiskole, skiudlejning, sportsbutik og restaurant. Om sommeren kan I leje mountainbikes her.

Eagle Express er en 1661 meter lang high speed lift, der lynhurtigt bringer jer 291 meter op i terrænet. Der kan sidde 6 i hver stol og både start og slut er flad, så det er nemt at komme af og på. Kort sagt: Ved Juniper Springs Resort er alt, hvad I har brug for inkl. skin in/ski out.

Spisestuen i jeres 3 Bedroom Townhouse på Juniper Springs Resort ved Mammoth Lakes, CALejligheder med fuldt udstyret køkken

Juniper Springs Resort har studios og lejligheder med op til 3 soveværelser i selve resortet samt såkaldte townhouses med 2 og 3 soveværelser i selvstændige bygninger på tre etager.

Alle studios og lejligheder har fuldt udstyret køkken, gratis Wi-Fi og gasbrændeovn. Selv de mindste, studios, kan huse 4 personer. To i en queen bed og to på sovesofa.

Også i sommermånederne byder Juniper Springs Resort gæster velkomnePools, fitness og vaskeri

Selv om Juniper Springs Resort er lejligheder, har I reception 24 timer i døgnet, hvor I kan få hjælp. I har adgang til mange faciliteter bl.a. fitnessrum, vaskeri, DVD bibliotek, café i skisæsonen, snackshop, spilrum og ikke mindst to opvarmede pools og seks udendørs opvarmede jacuzzier - også om vinteren.

Oplev det fantastiske skiterræn ved Juniper Springs Resort i Californien, USAFra Juniper Springs Resort rundt i Mammoth Lakes

I kommer nemt rundt i Mammoth Lakes med jeres egen bil, men I kan også vælge at tage de gratis busser. Fra Little Eagle Base Lodge går The ESTA Yellow Line til Mammoth Village hvert tyvende minut om vinteren, men The ESTA Green Line går hvert kvarter.

Kold rosévin på jeres balkon i sommermånederne på Juniper Springs Resort i Mammoth Lakes, CAJuniper Springs Resort om sommeren

Mammoth Lakes byder på store naturoplevelser året rundt, så Juniper Springs Resort er også et oplagt valg om sommeren. Her en vandreture, cykelture og meget mere lokalt, og der er kun ½ times kørsel til den østlige indgang af Yosemite National Park.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.