• Tagterrasse med pool på Kimpton Rowan Palm Springs i Californien
 • King værelse på Kimpton Rowan Palm Springs i Californien
 • Glæd jer til god mad på Kimpton Rowan Palm Springs i Californien

Kimpton Rowan, Palm Springs, Californien, USA

Ualmindeligt lækkert hotel i Palm Springs med perfekt beliggenhed

Tagterrasse med pool på Kimpton Rowan Palm Springs i Californien
Læs mere

Lækkert design, forrygende udsigt og bedste beliggenhed er nøgleordene for Kimpton Rowan Palm Springs. Nyd dejlige værelser, god mad og det skønne poolområde på tagterrassen.

Indgangen til Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienPalm Springs ligger som en af de ni byer i Greater Palm Springs i Coachella Valley i Californien. Med mindre end 2 timer til Los Angeles er Palm Springs en oase for mange filmstjerner, der nyder de smukke omgivelser og den afslappede stemning. Nu er det jeres tur.

Lobbyen på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienHotel med perfekt beliggenhed i Palm Springs

Når I ankommer til Kimpton Rowan Palm Springs, vil I på en solrig dag se, hvordan livet nydes udenfor på cafeen Juniper Table, der også fungerer som fortovscafe for de lokale. Det er vigtigt for Kimpton Rowan Palm Springs at være en del af det lokale liv.

Lobbyen på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienBeliggenheden gør, at det næsten ikke kan undgås. I er i hjertet af Palm Springs, og der er kun få skridt til butikker, cafeer og restauranter på den palmesmykkede Indian Canyon Drive. Her finder I også den lokale udgave af Hollywood Walk of Fame, Palm Springs Walk of Stars.

King Balcony værelse på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienLyst og lækkert design

Men nu er det tid at komme indenfor i den overdådige lobby med reception, bar og lounge, hvor I på kølige dage kan samles om ildstedet. I fornemmer med det samme, hvordan Kimpton Rowan Palm Springs er et topmoderne hotel med et virkelig smukt design. Rene linjer og en stemning fyldt med varme og nærvær.

Glæd jer til god mad på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienGastronomi på toppen af Palm Springs

På Kimpton Rowan Palm Springs’ restaurant 4 Saints når den lokale gastronomi i bogstavelig forstand nye højder. Den er nemlig anlagt på 7. sal med borde både indenfor og ude på tagterrassen. I kan tage et par appetizers i loungen, før I går til bords for at nyde både fortrinlig mad og lige så fortrinlig udsigt.

Kimpton Rowan Palm Springs har også endnu en bar, Wing Bar, med drinks og snacks, så mulighederne er mange. Læg hertil, at mange af byens mange restauranter ligger i gåafstand.

4Saints Bar på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienWine hour hver eftermiddag

I skal også prøve Kimpton-kædens skønne tradition, wine hour. Hver dag mellem 17 og 18 bydes på et glas vin på husets regning, hvor I kan møde personalet og hotellets andre gæster, der måske har et par tips til jeres videre rejse til Californien.

Queen Queen Deluxe værelse på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienVærelser på Kimpton Rowan Palm Springs

Kimpton Rowan Palm Springs har 153 rummelige værelser og suiter, mange med fantastisk udsigt til San Jacinto Mountains og ørkenen. Værelserne er indrettet i afdæmpede farver, der brydes af fine blå mønstre i værelset tekstiler.

 • Deluxe værelser på 34 m2. Udsigt til Downtown Palm Springs
 • Mountain værelser. 34-35 m2. Udsigt til San Jacinto Mountains
 • Executive værelser. 39 m2. Udsigt mod enten by eller bjerge
 • Balcony værelser. 34 m2 plus balkon. Udsigt mod enten by eller bjerge.
 • Spa værelser. 41 m2. Med balkon, badekar og udsigt til bjergene.

Alle værelser har store vinduer, hvor I kan lukke frisk luft ind. Bortset fra spa-værelser fås alle med enten en king size seng eller to queen size senge. Der er inkluderet Wi-Fi.

4Saints Patio på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienPool, yoga og fitness

Kimpton Rowan Palm Springs har et glimrende fitnessrum, hvis I skal brænde nogle kalorier af, og på værelset finder I en yoga-måtte, så I kan deltage i yoga på tagterrassen om morgenen. Og netop tagterrassen er et af de magiske steder på Kimpton Rowan Palm Springs.

Fitness på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienHer er en stor pool, masser af solstole og også private cabanaer, som I kan leje for en dag. High Bar er klar med lette retter, cocktails og gode øl fra et lokalt mikrobryggeri.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.