• En afslappet krog i The Paepcke Suite på The Little Nell i Aspen, Colorado
 • Udsigt til pisterne fra dagligstuen i The Pfeifer Suite på The Little Nell i Aspen, Colorado
 • Element 47 på The Little Nell i Aspen, Coloroda

The Little Nell, Aspen, Colorado, USA

Skiferie i USA på ikonisk luksushotel i Aspen Snowmass

En afslappet krog i The Paepcke Suite på The Little Nell i Aspen, Colorado
Læs mere

Hvis din skiferie i USA skal bestå af lige dele sne og stjernestøv, skal du til Aspen Snowmass. Og du skal bo på The Little Nell! Nyd byens første og eneste ski in/ski out hotel med en historisk aura, ingen andre hoteller i Aspen kommer i nærheden af.

The Little Nell i Aspen, ColoradoThe Little Nell er på alle måder hotellet i første række i Aspen. Du har alle Aspens tilbud lige bag hotellet. Og du har lift, gondol og pister lige foran. Du har uhindret udsyn til bjerget fra The Little Nell, så du bare behøver række ud efter oplevelserne.

Afterski i eftermiddagssolens skær i Aspen, ColoradoEt stykke historie i Aspen

Skiområdet Aspen Snowmass adskiller sig fra andre skiområder i USA for sin stemning, sjæl og historie. Aspen er nemlig meget mere end ski. Et kulturelt og gastronomisk centrum, der tiltrækker eliten og alle med sans for det gode liv. Se vores guide til Aspen Snowmass.

The Little Nell er en historisk del af livet i Aspen. Byens første og stadig eneste ski in/ski out hotel med en eksklusiv stemning og service, som er med til at gøre Aspen unik. Du mærker det lige fra første møde med din ski concierge til The Little Nells pop-up Oasis Champagne Bar oppe på Aspen Mountain.

Element 47 på The Little Nell i Aspen, ColorodaGastronomi og barer på The Little Nell

The Little Nell har to restauranter og tre barer, som ikke bare søges flittigt af hotellets egne gæster.

Restaurant Element 47 er et hot spot i Aspen. Et sted at nyde afslappet stemning, fine dining og fornemme vine fra en kælder med flere end 20.000 flasker. Og samtidig et sted at bliv set. Eller bare se på.

Ajax Tavern er Aspens mest livlige og glamourøse after skiing på terrassen foran hotellet få skridt fra Silver Queen Gondola. Det føles simpelthen unaturligt at gå forbi, når man kommer ned fra dagens skiløb på Aspen Mountain.

Prøv også after skiing i Chair 9, cocktails i The Bar at element 47 og ved den store pejs i The Living Room.  Ja, selv på toppen af Aspen Mountain møder I The Litte Nell, der her har cafeen The Sundeck.

Pool på The Little Nell i Aspen, ColoradoPool og health center

The Little Nell er både til sommerens vandrere og vinterens skiløbere. I gårdhaven kan I hele året nyde den udendørs opvarmede pool og jacuzzi, men servering ved solstolene sker dog kun fra juni til oktober.

I The Litte Nells Health Center er både fitness rum og velgørende behandlinger fra massage til ansigtsbehandlinger. Nyd det.

Udsigt til pisterne fra dagligstuen i The Pfeifer Suite på The Little Nell i Aspen, ColoradoVærelser på The Little Nell i Aspen

The Little Nell har 92 luksuriøse værelser fordelt på en række forskellige kategorier alt efter størrelse og udsigt - til by, bjerg, pool og/eller gårdhave.

 • 52 guest rooms på 56 m2
 • 26 premium guest rooms på 61 m2, flere med balkon

Hertil kommer overdådige suiter med op til 3 soveværelser og endnu mere overdådige residences.

På værelset er – blandt andet - Wi-Fi, tv, Bose Bluetooth højttaler, gasildsted, jacuzzi, toiletartikler og også minibar, hvor snacks og non-alkoholiske drikke er inkluderet.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.