• Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa 4*
 • Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa 4*
 • Sonoma by ligger omringet af vingårde

Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa, Sonoma, Californien, USA

Stilfuldt hotel blandt vinmarker i Californien

Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa 4*
Læs mere

Charmerende førsteklasses hotel nær San Francisco i Californien med nem adgang til hyggelige Sonoma by og de mange omkringliggende vingårde, hvor I kan smage californisk vin.

Skøn udsigt fra lodge room på The Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa Sonoma Renaissance Resort & Spa ligger smukt placeret blandt Californiens fineste vingårde - i rolige, charmerende og naturskønne omgivelser. Og ikke langt fra livlige San Francisco.

Om dagen kan I slappe af ved poolen på en liggestol eller i en skyggefuld cabanas. Og om eftermiddagen og aftenen indbyder de lækre udendørs lounge møbler og lanterner til en hyggestund med et godt glas vin.I lobbyen ligger den nyligt åbnede Bean & Bottle som tilbyder lækker kaffe, cremen af de lokale vine og lette anretninger hele dagen.

Sonoma Valleyområdet i Californien, USAPrisvindende vinkort og restaurant

I den prisvindende restaurant Carneros Bistro & Wine Bar, fremtrylles innovative gourmetoplevelser, som kan nydes med lokale vine i elegante og uformelle omgivelser. Restaurantens vinkort har bl.a. opnået Wine Spectators eftertragtede ”Award of Exellence”.

Hver dag er der vinsmagninger i baren på The Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa

Luksuriøst indrettede værelser

Resortet har 178 luksuriøst indrettede værelser alle med aircondition, strygefaciliteter, køleskab, værdiboks og hårtørrer. Nogle værelsestyper har desuden balkon og /eller pejs.

Lodge værelserne er fordelt på 2 etager i hovedbygningen samt Broadway Terrace bygningen og Cottage værelser i mindre bygninger rundt om i den smukt anlagte have med bl.a. rosenbuske og japansk ahorn.

Nyd den dejlige pool på The Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa Raindance Spa

Nyd både afslappende og opkvikkende behandlinger i dejlige Raindance Spa. Alle behandlinger inddrager lokale, naturligt helende urter, planter, mineraler og frugter, heriblandt lavendel og vindruekerner.

Internet er gratis i fællesområderne & restauranten. På værelserne er der internetadgang mod betaling. Der tilbydes gratis shuttle i området og conciergen er gerne behjælpelig med at arrangere vinsmagning ture på, så man kan nyde de gode vine uden at skulle bekymre sig om at køre selv. Hvad enten I ønsker at cykle eller køre i limousine!

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.