• Post Ranch Inn Big Sur 5*, Californien
 • Pool på Post Ranch Inn Big Sur 4*, Californien
 • Post Ranch Inn Big Sur 4*, Californien

Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USA

Fredfyldt og forførende oase på Californiens dramatiske stillehavskyst

Post Ranch Inn Big Sur 4*, Californien
Læs mere

Denne unikke perle er plantet midt i naturen højt oppe på Big Sur-klipperne, og arkitekturen er en rustik kombination af topmoderne design og grønne initiativer, der omfavner stedets dramatiske skønhed.

Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USAInspirerende køkken og stjernekig

Nyd middagen på restaurant Sierra Mar på toppen af klipperne. Udover en af USA’s smukkeste udsigter kan Sierra Mar tilbyde et internationalt inspireret menukort og trække på en af Californiens mest omfattende vinkældre. Den rummer 13.000 gode flasker med 2.600 forskellige valgmuligheder.

Efter middagen kan I på klare aftener studere stjernehimlen gennem hotellets egne teleskoper, mens lokale amatørastronomer deler gavmildt ud af deres viden om stjerner og planeter.  

Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USARo og forkælelse 

Her er 39 værelser, nogle i en bygning for sig, mens andre er med op til 3 værelser i en enhed. Der er værelser helt ude på kanten af klipperne, værelser oppe i  trækronerne og alt herimellem, som det nu passer har,monisk ind i naturen. Hertil kommer to private villaer. Alle værelser er store og smukt indrettet med fabelagtig udsigt til enten Stillehavet eller de skønne bjerge.

Af hensyn til det rolige miljø, er her med vilje intet tv . De fleste har til gengæld egen brændeovn og en dejlig hot tub på deres private terrasse. Udover den almindelige rengøring er der naturligvis også turndown service om aftenen.

Pacific Suite på Post Ranch Inn i Californien, USA Værelser med komfort

Værelserne har gulv til loft-vinduer og alle tænkelige faciliteter og minibar med snacks, drikkevarer og kaffe/te-faciliteter er inkluderet i opholdet. Her er hårtørrer, økologiske badeprodukter, lækre morgenkåber og badetøfler, fri internetadgang, daglig avis og digitalt musiksystem.

Udsigt fra Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USAPoolområder med panoramaudsigt

Gæster på hotellet kan hoppe i en af de to opvarmede infinity-spapools og bare slappe af og nyde den helt utrolige panoramaudsigt. Hvis I skulle få lyst til en rigtig svømmetur,  er her også en større opvarmet swimmingpool til formålet. 

Spabehandling på Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USATransformerende spabehandlinger

Hver morgen starter med gratis yoga, hvis I har lyst, og I løbet af dagen er flere gratis aktiviteter som guidede gåture i de mageløse omgivelser.

Post Ranch Inns prisvindende spa giver velvære en helt ny betydning. Her tilbydes alverdens skønheds- og velværebehandlinger bl.a. lyd og aromaterapi - eller hvad med et mælkebad og en chokolade-bodywrap! 

Nyd godt af eksperternes terapier alene eller sammen i stedets spa-suite, på jeres gæsteværelse eller f.eks. på jeres private terrasse. Formen kan holdes ved lige med meditation, privat yoga eller i motionsrummet.

Tree House på Post Ranch Inn i Californien, USA Bemærk, at Post Ranch Inn er forbeholdt voksne. Minimumsalder 18 år.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.