Sorrel River Ranch, Moab, Utah, USA

Luksuriøse omgivelser og stjernehimmel

Læs mere

Sorrel River Ranch er et smukt beliggende resort ved Colorado flodens bred - omgivet af de karakteristiske røde klipper.

Sorrel River Ranch 4*, MoabSom gæst på  River Ranch i Utah er der rig mulighed for afslapning i smukke omgivelser eller i spa’et.

Nyd naturen fra hesteryg eller til fods på en af de mange vandrestier eller på resortets fitness trail. Tag en tur i swimmingpoolen sidst på dagen eller nyd en fodmassage i spa'en.

Om aftenen byder restauranten på kulinarisk oplevelse, bl.a. med grøntsager og krydderier fra køkkenhaven. Stop op på vej tilbage til hytten, læg nakken tilbage og nyd synet af de de tusindvis af stjerner på himlen.

Arches & Canyonlands National Park

De to nationalparker Arches og Canyonlands ligger indenfor 30-45 minutters kørsel fra Sorrel River Ranch.

Her kan I mod betaling benytte jer af de mange udendørs aktiviteter såsom whitewater rafting, mountainbiking, 4wd safarier og vandrestier af forskellig sværhedsgrad.

Sorrel River Ranch 4*, Moab

Rustik stil og moderne faciliteter

Alle hytter kombinerer den rustikke amerikanske ranch stil med moderne faciliteter og lækre detaljer.

Hytterne er mellem 38 og 92 m2 store med en formidabel udsigt til floden eller bjergene og hyggeligt indrettet med rustikke møbler.

Her er bl.a. kaffe/te faciliteter, mini køleskab, mikroovn, spiseplads og Wi-Fi. Alle har egen terrasse, hvor I kan slappe af og fordøje dagens oplevelser over en kop kaffe.

Sorrel River Ranch 4*, Moab

Kulinariske oplevelser på Sorrel River Ranch

Chefkokken fremtryller kulinariske oplevelser fra det amerikanske køkken som kan nydes med gode vine i hyggelige The River Grill Restaurant. På den udendørs restaurant ved floden, The River Deck, serveres lette frokostretter og tapas om sommeren.

På den udendørs restaurant ved floden, The River Deck, serveres lette frokostretter og tapas om sommeren. Det er muligt at bestille en ”breakfast/lunch box to go” på hotellet, som kan medbringes og nydes i naturen!

Sorrel River Ranch 4*, MoabFaciliteter på Sorrel River Ranch

På Sorrel River Ranch findes en butik der sælger både snacks, drikkevarer og souvenirs. Herudover roomservice, fitnesscenter, bålplads, fitness trail, hestestald, mødelokaler og businesscenter med Apple® desktops. 

Desuden tennisbaner og basketballbane, Wi-Fi på hele hotellet, pool, spa med økologiske produkter, concierge og et udvalg af skemalagte aktiviteter.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.