• Taj Campton Hotel i San Francisco har i mere end 100 år været en stilfuld oase for kræsne rejsende fra hele verden.
 • Deluxe King Room på Taj Campton Place i San Francisco
 • Den gode stemning og personlige service på Taj Campton Place skyldes bl.a., at her kun er 110 værelser, hvilket er at betragte som et mindre hotel i San Francisco.

Taj Campton Place, San Francisco, USA

Luksus og Michelinstjerne gastronomi på Union Square

Stockton Street Deluxe værelse på Taj Campton Place 5*, San Francisco
Læs mere

Nyd international klasse på Union Square centralt i San Francisco. Taj Campton Place 5* er klassisk luksus med højeste serviceniveau og gastronomi med en Michelinstjerne. 

Den gode stemning og personlige service på Taj Campton Place skyldes bl.a., at her kun er 110 værelser, hvilket er at betragte som et mindre hotel i San Francisco.Taj Campton Place på Union Square i San Francisco er hotellet for jer, der værdsætter luksuriøse rammer, og som samtidig vil bo optimalt for oplevelserne. I er i hjertet af San Francisco på Union Square med shopping, spisesteder, underholdning og spændende seværdigheder overalt omkring jer. 

Klassisk luksus med ro og service

Taj Campton Hotel i San Francisco har i mere end 100 år været en stilfuld oase for kræsne rejsende fra hele verden. Hotellet udstråler ro og klassisk luksus, når den er bedst. Den gode stemning og personlige service skyldes bl.a., at her kun er 110 værelser, hvilket er at betragte som et mindre hotel i San Francisco. Hotellets concierge hjælper gerne med at bestille alt lige fra teaterbilletter til bord på restauranter.

Taj Campton Place 5*, San FranciscoLys og stilfuld indretning

Værelser og suiter på Taj Campton Place er alle stilfuldt indrettet med kvalitetsmøbler, eksklusivt sengetøj, lækre dundyner og smukke badeværelser. De gennemgående farver er lyse, så selv vi med skandinavisk baggrund føler os hjemme med det samme.

Alle værelser og suiter har bl.a. tv, BOSE højttalere, kaffe- og te faciliteter, badekåber og slippers, internetadgang, 24-timers roomservice, Molton Brown badeværelsesartikler, gratis avis, skopudsning m.m.

Taj Campton Place på Union Square ligger centralt i San Francisco.

På taget er et udendørs fitness område med udsigt over San Francisco. 

CAMPTON PLACE RESTAURANT

Restauranten på Taj Campton Place har modtaget flere priser og også en Michelin-stjerne. Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og tjenerne er yderst opmærksomme. Her lægges vægt på økologi og naturens vilde råvarer. Forvent det bedste, når I spiser på Campton Place Restaurant, hvad enten det er en luksuriøs morgenmad, en elegant frokost eller en uforglemmelig middag.

 
Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.