Ventana Big Sur, Californien, USA

Glamping og lodgestemning under Big Surs gigantiske redwoods

Læs mere

De gamle træer strækker sig ind i himlen, og himmelsk er også ordet for stemningen, der møder jer på Ventana Big Sur. Nyd lodgestemning, pools, varme bade, spa og gastronomi i særklasse. Og vælg mellem luksuriøse værelser og glamping i skoven.

Ventana i Big Sur i Californien, USAVentana Big Sur er luksus for livsnydere og naturelskere. Beliggenheden i redwoodskovene med formidabel udsigt over Stillehavet og Californiens smukke kyst er fuldstændig unik.

Japansk varm bade på Ventana i Big Sur i Californien, USATank brændstof til sjælen på i Big Sur på Highway 1

Ventana Big Sur er et sted, hvor både krop og sjæl slapper af og lader op, mens sanserne kommer på arbejde. Gå en tur ad stien rundt om resortet og nyd skovens dybe, stille ro. Få en behandling i spaen. Tag en svømmetur i en af de to pools. Lad jer glide ned i de varme bade. Og glæd jer til kokkenes kreationer. 

Oplev imponerende Redwood træer i Jedediah Smith Redwoods State Park i CalifornienCaliforniens redwoods - levende historie

Big Sur er et af de bedste steder i Californien af opleve de store redwoods. De vokser i et bælte fra det sydvestlige hjørne af Oregon og ned til Big Sur. De kan blive mere end 100 meter høje og 2.000 år gamle. Forestil jer, hvad de kunne fortælle om, hvis de kunne tale. 

Telt opstillet i skoven på Ventana Glamping i Big Sur, Californien i USAGlamping i skoven

På Ventana Big Sur kan i give jer selv en ekstra oplevelse, når det kommer til overnatningen. I kan nemlig bo i luksustelte i bedste safaristil. 

I sover ved foden af de store træer. Der er en komfortabel dobbeltseng under teltdugen, varmt og koldt vand, elektricitet inkl. USB-opladerstik, is til kølige drinks, brænde til ildstedet og picnicbord.

Snack serveret på Ventana Glamping i Big Sur, Californien i USAKort fra teltet er fælles bade- og toiletfaciliteter, men glem alt om faciliteterne på traditionelle campingpladser. I er på glamping – camping tilsat glamour.

Luksuriøse værelser på Ventana Big Sur

Ventana Big Sur tilbyder også luksuriøse værelser og suiter – de mindste på 39 m2, de største i to etager på 111 m2! Alle værelser er lyst, lækkert og moderne indrettet og fyldt med harmoni. I har balkon eller terrasse, og der er gratis Wi-Fi overalt på lodgen. 

Ventana Big Sur har også to fritstående og aldeles overdådige huse, hvis I søger ultimativ luksus.

Mulighed for afslapning ved pejsen i restauranten The Big Sur på Ventana i Big Sur i Californien, USAGastronomi på Ventana Big Sur

Ventana Big Sur er virkelig et resort for livsnydere. 10.000 velvalgte flakser i vinkælderen taler sit eget sprog. Restauranten The Sur House er utroligt smukt indrettet i elegant lodgestil, og fra terrassen er eminent udsigt over kysten og Stillehavet. 

Køkkenet er det moderne “coastal cuisine”. I navnet ligger ikke alt godt fra havet, men de bæredygtige holdninger, der spirer kraftigere og kraftigere frem i Californien med fokus på friske, lokale råvarer.

Brætspil i Social House på Ventana i Big Sur i Californien, USASocial House

Ethvert hjem bør have et hjerte, der skabt til at mødes og hygge. Det er baggrunden for Social House på Ventana Big Sur. Her er bibliotek, pladesamling - vinyl naturligvis - ildsted, bar og spil fra poolbord til brætspil. Træd indenfor og nyd stemningen.

Primært for voksne

Gæster under 18 år kan ikke bo i værelserne på Ventana Big Sur, men kun i teltene. Pools er dog stadig kun for voksne.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.