• Zion Lodge er den eneste lodge i Zion National Park, Utah, USA
 • Charmerende hytte på Zion Lodge i Zion National Park i Utah, USA
 • Nyd den skønne stemning på Zion Lodge i Utah, USA

Zion Lodge, Utah, USA

Eneste lodge inde i Zion National Park

Dramatisk og smukke omgivelser på Zion Lodge i Utah, USA
Læs mere

Forestil jer en næsten 600 km2 stor nationalpark, hvor rå klipper rejser sig dramatisk fra kløfter, der er skåret ud af Virgin River gennem tusinder af år. Og forestil jer så, at der kun er én eneste lodge derinde. Så har I et billede af, hvor unik Zion Lodge er.

Zion National Park, UtahZion Lodge er fyldt med ægte lodgestemning, der harmonerer perfekt med beliggenheden, hvor I er omgivet af noget den smukkeste natur, USA kan byde på.

Zion National Park – råt, rødt og forunderligt

Zion National Park er på 591 km2 og et naturunder skabt af Virgin River. Det er en sideflod til Colorado River, der har skabt Grand Canyon, så man kan kun beundre de lokale floders skaberevner. 

De rå klipper i Zion National Park står i et utal af røde nuancer, der igen skaber levende kontrakter til den grønne vegetation. Trods det på afstand afvisende ydre, er Zion National Park og hjemsted for et rigt dyreliv med alt fra små gnavere over ræve og hjorte til tykhornsfår. Måske hører i prærieulven hyle i det fjerne.

Afslapning på Zion Lodge i Zion National Park, Utah, USAZion Lodge – en unik oplevelse

Zion Lodge er den eneste lodge inde i Zion National Park.  Det giver to fordele. Mindst. For det første kan I stå op om morgen og nyde at være midt i sceneriet, hvor andre er ved at forberede en køretur hertil. Og for det andet har I Zion National Park for jer selv, når alle de andre igen må vende næsen hjemad. 

Zion betyder himmel/renhed/fred alt efter sammenhængen. På Zion Lodge oplever I, hvor fortrinligt et navn det er. Det kommer fra mormonerne, der bosatte sig i området i 1860’erne. 

Hytte med 2 queen beds på Zion Lodge i Utah, USAVærelser og hytter på Zion Lodge

Zion Lodge har almindelige hotelværelser og suiter fordelt i flere bygninger. Her er også fritstående hytter i gåafstand fra lodgen. 

Langt de fleste værelser har balkon eller terrasse. Der er god komfort, tv på værelset og selvfølgelig privat badeværelse, men forvent ikke den store luksus. Stilen er rustik som omgivelserne. Det er det, der skaber den gode stemning.

Red Rock Restaurant med udendørs terrasse på Zion Lodge, Zion National Park, Utah, USARestauranter på Zion Lodge

Zion Lodge har en god restaurant, hvor navnet givet et diskret hint om, hvad de er eksperter i.  The Red Rock Grill. Her er store vinduer med udsigt til de rå bjerge. Om sommeren er der også en udendørs cafe, Castle Dome Café, opkaldt efter bjergtoppene, I kan se fra cafeen.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.