• St. Augustine i Florida
 • Castillo de San Marcos i St. Augustine, Florida
 • USA's ældste by, St. Augustine i Florida

Bustur i USA's ældste by, St. Augustine

På rundtur i USA's historie med hop on/hop off bus. I har hele dagen!

Tag på sightseeing med en Old Town Trolley i USA's ældste by, St. Augustine,
Læs mere

Tag på sightseeing i USA's ældste by, St. Augustine, hvor I hører om ankomsten af de første spanske conquistadorer, om piraters hærgen og om nutiden i den historiske by. Overalt kan I hoppe af og på for at se nærmere på byen på egen hånd.

Tag på sightseeing med en Old Town Trolley i USA's ældste by, St. Augustine,Den bedste måde at oplev St. Augustine på, er med byens Old Town Trolley. Busserne kører lige forbi jeres hotel, så I bare kan gå ud og hoppe om bord. Herfra går det forbi alle byens smukkeste steder og vigtigste seværdigheder, og er der noget, I vil se nærmere på, så hopper I bare af igen. Senere kan I fortsætte turen på samme billet, og den er gyldig hele dagen. 

Fra spanske conquistadorer til borgerretsopgør 

Historierne er mange, når det gælder USA’s ældste by, St. Augustine. Her ankom de første spaniere, og siden er der skrevet mange flere sider i historiebøgerne. Den lokale entreprenør Henry Flagler har sat sit præg på udviklingen i hele denne del af USA og var bl.a. med til at stifte Standard Oil med John D. Rockefeller.  Og senere skrev Martin Luther King historie med St. Augustine Movement, der førte til Civil Rights Act of 1964. 

USA's ældste by, St. Augustine i FloridaDet spanske kvarter, piratmuseet og Castillo de San Marcos

St. Augustine har meget at vise, når I hopper af bussen. Gå en tur og se det restaurerede spanske kvarter. Fornem, hvordan smede, tømrere, spanske soldater og deres familier levede i 1740’erne.  

Se også det spændende Pirate and Treasure Museum. Museet giver et fantastisk indblik i et mere end 300 års barskt eventyr på det åbne hav. Lær om piraternes liv, hvad deres handlinger betød for dem, hvordan de gik klædt, og hvad de drak. Her er også Potters Wax Museum og meget mere for alle aldre. 

Fort San Marco i St. Augustine, Florida

Godt besøgt, men en god oplevelse

I et land, der higer efter historie, er den ældste by selvfølgelig godt besøgt, men glæd jer alligevel til en dejlig oplevelse. Billetterne er til hele dagen og I kan bede hotellet ringe efter trolleyen, når I vil afsted. Så bliver I hentet og kørt til startstedet – den sidste kører kl. 16.30.

 
Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.