Xl New York Harlem Building Fire Escapes USA
Oplevelse i USA

Gospel og sightseeing i Harlem

4 timers berigende udflugt i Harlem

Nyd en guidet bustur gennem det historiske Harlem, hør om legender og udfordringer for det prøvede kvarter og deltag i en livsbekræftende gospelgudstjeneste i en lokal kirke.

Hver tidsalder har sat sine mærkater på Harlem. Fra hollandsk enklave over sprudlende jazz- og kunstnermekka til kriminaliseret slum og her fra kampen for at vende tilbage til en ny tid med nye værdier. 

Fra Duke Ellingtons opfordring til at tage "The A Train" dertil blev Harlem "DON'T GO" i 1960'erne og 1970'erne, men i dag er det et absolut "DO GO!" på denne udflugt, der giver jer hele historien, viser de kendte steder og ender i gudstjeneste med gospel, så i for alvor mærker selve Harlems sjæl. 

Xl USA Spiritual Gospel Singer Woman
Xl New York Harlem Martin Luther King Boulevard Sign USA
Xl New York Harlem Building Fire Escapes USA

Apollo Theather og Duke Ellingtons lejlighed

I skal på guidet bustur og gåtur og opleve de største seværdigheder i Harlem som Apollo Theater og også Cotton Club, hvor de største sorte musikere fra Armstrong til Basie spillede for et publikum, hvor sorte ikke havde adgang! 

I kommer også forbi Duke Ellingtons lejlighed, Sugar Hill, grønne Morningside Heights ud til Hudson River og meget mere. Guiden fortæller om Harlems historie – både den lyse og den mørke. 

Afslut med Gospel - og gudtjeneste eller narkoafvænning!

Tager I turen en søndag, slutter den med en livsbekræftende gudstjeneste i en lokal kirke. Man har svært ved ikke at smile og endnu sværere ved at sidde stille!

Er I her ikke på en søndag, kan I også gøre turen onsdag med gospelafslutning. Her er der ikke gudstjeneste, men til gengæld får oplevelsen en anden dimension. Koret her er nemlig ARC Gospel choir, hvor ARC står for Addicts Rehabilitation Center. Det er det ældste narkoafvænningsprogram i New York. Koret blev dannet for at skaffe midler til programmet, der var hårdt tiltrængt i mange kvarterer i Harlem.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.