• Universal Studios i Californien, USA
 • Mød filmfigurer i Universal Studios, Californien
 • Personlig guide og VIP rundvisning med VIP Experience i Universal Studios

Ubeskrivelige Universal Studios Hollywood

Udforsk verdens nok sjoveste og mest utrolige forlystelsespark

Oplev Marily Monroe i Universal Studios, Californien
Læs mere

Overgiv jer til en verden af action, underholdning, glæde og magi i Universal Studios Hollywood™. Mød filmverdenens største stjerner fra Monroe over Minions til Harry Potter™ i utrolige The Wizarding World of Harry Potter™.

Oplev Marily Monroe i Universal Studios, Californien

Når I træder ind i Universal Studios Hollywood™, træder I ind i en eventyrverden, hvor man igen og igen og igen bliver forbløffet over, at intet åbenbart intet har fået lov til at sætte grænser for hverken fantasi eller teknologi. Og samtidig betages man af, at alt bare fungerer. 

Eventyrverden for børn i alle aldre

Universal Studios Hollywood™ er for alle, der har bare en smule eventyr og barnesjæl i blodet. For børn, deres forældre og bedsteforældrene. Ja, hvem siger, at man overhovedet behøver børn med? Universal Studios Hollywood™ er vitterligt for alle. 

Mød filmfigurer i Universal Studios, Californien

Actionmættede oplevelser

Lad jer rive med af 4D rutsjebaner, hvor I føler, I er på vej ind i himlen. Stå ansigt til ansigt med gruopvækkende King Kong, der er løs og vildere end nogensinde. Bliv hvirvlet ind i actionmættede filmscener. Tag med Harry Potter™ på The Forbidden Journey, udforsk Hogwarts™ og flyv med Hippogriffen™. Mærk suget i maven. Skrig løs. Og grin, så det høres helt hjem til Danmark. 

Oplevelser for de mindste

Universal Studios Hollywood™ har naturligvis også masser af underholdning for de mindste fra legepladser og familierutsjebaner til rørende møder med alle de kendte karakterer fra Minions til SpungeBob og Scooby-Doo. Bliv ikke overrasket, hvis I også selv føler henført til en skøn tid i barndommen, når I møder nogle af jeres egne stjerner. 

Universal Studios i Californien, USARundvisning i levende studier

Universal Studios Hollywood™ er mere end en forlystelsespark. Det hele er skabt omkring aktive filmstudier. Glæd jer til at få en rundvisning, hvor I også ser rekvisitter og kulisser fra nogle af de store Hollywoodfilm.  Rundvisningen er inkluderet i entreen. 

Planlæg jeres besøg! 

Selvfølgelig kan I gå ind i Universal Studios Hollywood™ og bare se, hvad dagen bringer, men udbuddet er så overvældende, at vi kun kan anbefale at planlægge dagen. Hvad vil I helst opleve? Prioriter og læg måske også en rute. Og husk at tjekke, hvor og hvornår de mange shows kører, så I ikke går glip af noget!

Vil I stå i kø eller være VIP? 

I Universal Studios Hollywood™ kan I vælge mellem tre forskellige billettyper. Standard, Front of Line Pass og VIP Experience. 

1. Standardbilletten er en almindelig entrebillet til den store eventyrverden.

2. Med et Front of Line Pass springer I køerne over. I højsæsonen kan det spare jer for timers ventetid. 

3. Med VIP Experience har I Valet Parking. Stig ud af bilen og lad en ansat klare parkering. I går uden om køerne med en personlig guide og kommer på VIP rundvisning til steder, der er lukket for andre. Den er en time længere end normalt! I får også morgenmad og frokost. 

Nyhavn Rejser kan hjælpe med alle tre typer billetter, når I skal besøge Universal Studios Hollywood™.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.