• Den fineste puddersne i Park City, Utah
 • Smuk solnedgang i bjerglandskabet ved The Cliff Lodge & Spa i Utah
 • Spis i stil på The Aerie på The Cliff Lodge & Spa i Utah, USA
 • Skiløber på en piste i Alta Snowbird, Utah, USA

Skiferie for de øvede i Alta Snowbird

To bjerge, verdensklasse puddersne og ski in/ski out i USA 10 dage

Glæd jer til:

Skiferie i USA primært for de øvede

284 pister i Alta Snowbirds fire skiområder

Kun 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Salt Lake City

En dags cat skiing i jomfruelig puddersne

Bedste hotel i Snowbird med ski in/ski out

Læs mere

Dette er skiferien i USA primært for jer, der ved, hvad det handler om. De øvede. Jer, der nyder friheden, udfordringerne og at kunne løbe lige til døren. Inkl. Cat Skiing - The Power of Powder!

Skiferie i Alta Snowbird i Utah, USA

I skal på en uges skiferie i Alta Snowbird i Utah. Alta Snowbird består af fire områder fordelt på to bjerge. Det er et skiområde med 284 pister og fantastisk off piste med puddersne af absolut bedste kvalitet. Se guide til Alta Snowbird med pistekort

Cat skiing ved Park City

Hvis I er øvede nok til at kunne klare doubble diamond uden problemer, venter en oplevelse af de helt store en af dagene: Cat Skiing ved Park City! I kører op om morgenen med powder cats, og hele dagen udfordrer I jer selv i verdensklasse  puddersne, som I sætter dagens første spor i!

Bedste hotel i Snowbird

Vi har udvalgt det bedste hotel i Snowbird, The Cliff Lodge & Spa 4*. Hotellet har en masse faciliteter, fantastisk udsigt og ikke mindst bedste beliggenhed ved lift og kabelbane. Pisten Cliff Access går lige til døren!

Skræddersyet skiferie i USA

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Vi inkluderer f.eks. leje af udstyr, men ønsker I selv at medbringe udstyr, tilpasser vi indhold og pris.

På samme måde kan I fravælge cat skiing og få en ekstra dag på liftkortet. I kan vælge værelse med endnu bedre udsigt. Og også rute og komfort på fly kan tilpasses jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver.

Program

Dag 1
I rejser til skiferie i USA

The Cliff Lodge & Spa i Utah er utroligt velbeliggende for skiløbere i Alta SnowbirdI flyver til Salt Lake City i Utah, USA med et enkelt stop undervejs. Fremme i Salt Lake City venter Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner på at byde jer velkommen til skiferie i USA og køre jer til hotellet i Snowbird. En tur, der tager blot 45 minutter.

Nyd, hvordan bjergene rejser sig hvide omkring jer og inviterer til fantastiske oplevelser på pisterne.

Store enkeltsenge i jeres Bedroom på The Cliff Lodge & Spa i Utah, USAThe Cliff Lodge & Spa 4*, Snowbird

I skal bo de næste otte nætter på det bedste hotel i Snowbird, The Cliff Lodge & Spa 4*. Det er et moderne hotel med god komfort, fantastisk udsigt, mange faciliteter og bedste beliggenhed ved lift og kabelbane. I kan løbe ned lige til døren.

Som udgangspunkt har i et værelse med canyon view. Sig til, hvis I ønsker at opgradere til Mountain View. Størrelserne på værelserne er de samme, så det handler kun om udsigten til dér, hvor I skal løbe hele dagen.

Dag 2-8
Skiferie i Alta Snowbird, USA

Glæd jer til gondolen i Snowbird på skiferie i USADe næste dage skal I nyde de 284 pister i skiområdet Alta Snowbird, som I har liftkort til. Her er alle sværhedsgrader, men overvægt af intermidiate og advanced.

Alta Snowbird består i virkeligheden af fire skiområder fordelt på to bjerge. Det ene område, Alta, er udelukkende for ski, ikke snowboard. Men snowboardere kommer ikke til at kede sig af den grund!

Utrolig puddersne i Alta Snowbird, Utah, USAPerfekt snekvalitet i Alta Snowbird

Der falder mere end 13 meter sne i gennemsnit hvert år i Alta Snowbird, og det kombineret med super højdeforhold og luftfugtighed skaber en perfekt kvalitet med bl.a. off piste puddersne i verdensklasse. Ikke for let. Ikke for tung. Se guide til Alta Snowbird.

Prøv kræfter med den unikke sportsoplevelse cat skiing i Park City, UtahThe power of powder - forrygende cat skiing

I har liftkort til hele Alta Snowbird i seks af de syv dage. Og nej, syvendedagen er ikke hviledag, når man er på skiferie i USA.

I skal på en fantastisk oplevelse med cat skiing ved fire bowles tæt på Park City. I bliver hentet på hotellet og kører med op på bjerget med powder cat om morgenen til uberørt off piste. Og så går det ellers løs dagen igennem med powder, bowls, chutes og glades. Nyd det.

Dag 9-10
Hjem fra skiferie i USA

Skiløber i off-pisten ved Alta Snowbird i Utah, USAJeres skiferie i USA er ved vejs ende – eller pists ende, hedder det vel. I bliver kørt i lufthavnen i Salt Lake City, hvorfra I flyver mod Danmark med et enkelt stop undervejs, med mindre I vil en tur omkring New York, køre med tog gennem vinterlandskaberne til San Francisco eller på andre eventyr i USA.

Hvis ikke. lander I hjemme i Danmark dag 10 lokal tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Børnepriser: KOntakt os venligst for pris!

 

VOKSENPRIS

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Salt Lake City / Salt Lake City - København
 • Lufthavnsskatter
 • 8 nætter på The Cliff Lodge & Spa 4*, Snowbird. Bedroom med udsigt til bjergdalen
 • Privat transfer mellem lufthavn og hotellet t/r
 • Skileje i 7 dage, fuld pakke med ski, støvler og stave. Vi inkluderer her en «high performance ski package»
 • Liftkort i 6 dage
 • Oplevelse: Cat skiing - the power of powder

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Gebyr for ESTA-registrering for indrejse til USA