• South Beach i Miami, Florida
 • Oplev alligatorerne i Everglades på privat bådtur
 • Hovedpoolen på Eden Roc og Nobu Hotel, Miami
 • Ocean Drive, Miami, Florida

Solskinsferie med familien i Miami

Nyd Eden Roc Miami Beach 4* lige ud til stranden væk fra de store turiststrøg , børn

Glæd jer til:

Masser af sol, dejlige pools og lang sandstrand

Smuk art deco ved South Beach

Håndplukket hotel ud til stranden væk fra turiststrøg

Shopping, alligatorer og tid til at være sammen

Lækker Oceanview Junior Suite med stor altan

Læs mere

Tag på en uges badeferie med familien på et lækkert hotel i Miami væk fra de mange turister og direkte ud til stranden. Der er masser af oplevelser lige om hjørnet, og I kan forlænge rejsen med endnu flere, hvis I ønsker det. 

Florida er solskinstaten i USA, og Miami Beach er et godt og familievenligt sted at nyde det, hvis I er til lange strande og masser at tage sig til. 

SOL, STRAND OG ART DECO

Nyd sol, sand og vand på strandene med de farverige livreddertårne. Stil sulten på en ægte diner og gå en tur i det smukke art deco område omkring South Beach med Ocean Drive som perlen. I føler jer hensat til 40’ernes og 50’ernes glamour. Smukt og stemningsfuldt. 

SHOPPING, ALLIGATORER OG GOD MAD

Miami er dog meget mere end strande og smuk arkitektur. Tag på shopping i Design District eller gå all in i det enorme outlet Seagrass Mills i Fort Lauderdale lidt nordpå. 

En solskinsferie i Miami kan også kombineres med en tur til alligatorerne i det store sumpområde Everglades! Sus af sted i en jetboat gennem sceneriet – helst en privat båd. 

EDEN ROC miami beach 4* - MEGET FOR PENGENE

I skal bo på Eden Roc Miami Beach 4*, som vi har udvalgt ud fra stemning, beliggenhed og værdi for pengene. Det ligger lige ud til stranden væk fra de mest turistede strøg. I får mere fred at komme hjem til, større værelser og bedre priser end på South Beach. 

I en Oceanview Suite med havudsigt og meget større altan, end de fleste hoteller på South Beach kan tilbyde. Nyd skønne udsigter, tre pools, en ualmindeligt lækker spa og glimrende mad. Alt er bare lyst, lækkert og imødekommende på Eden Roc.

FÅ SKRÆDDERSYET JERES FERIE I MIAMI

Når I rejser med Nyhavn Rejser, kan alt skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om udflugter og evt. flere dage med tid til ekstra oplevelser. 

Vil I sydpå gennem The Keys til Key West? Op til Orlando med de store temaparker? Svømme med søkøer i Crystal River? Eller måske videre til andre stater i USA? I kan få rejsen, præcis som I ønsker det.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

BØRNEPRIS (6-11 ÅR)

Lars Mørk

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Miami t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 7 nætter på Eden Roc Miami Beach 4*, Miami Beach. Junior Suite Oceanview med 2 queen size senge
 • Resort fee
 • 50 USD resort credit (i alt) til brug på hotellet

Hør om priser for Junior Suite Oceanview King, hvis I rejser som par uden børn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport mellem lufthavn og hotel t/r
 • Måltider
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA